PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μένει… Πλατεία η Φλιάκου

Μένει… Πλατεία η Φλιάκου
Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η νεαρή πασαδόρος Εύη Φλιάκου καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη νεαρή πασαδόρο που δήλωσε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Preleague. 
Η Εύη Φλιάκου αποτέλεσε από τις σταθερές αξίες στον Πανιώνιο την περσινή χρονιά, με τη νέαρή πασαδόρο όπως και τον Ιστορικό να κερδίζουν το “στοίχημα” της κατηγορίας έστω και την τελευταία αναμέτρηση των play-out κόντρα στον Μεσσαρά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης φρόντισε να κρατήσει στο ρόστερ της την Φλιάκου και να δηλώνει έτοιμος για αντεπίθεση τη νέα χρονιά.  
Η νεαρή πασαδόρος στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωσή της υπογράμμισε στο panionios.gr “Εύχομαι φέτος να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους, παίζοντας όμορφο βόλεϊ και φέρνοντας τον Πανιώνιο όσο ψηλότερα γίνεται”.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου 
“Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Εύη Φλιάκου ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα του Ιστορικού.

Η Εύη από την θέση της πάσας θα καθοδηγήσει τις κυανέρυθρες για να πετύχουν τον στόχο τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της pre league”.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...