CEV CUP

Μουντάκη: «Να διαρκέσει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι»

Μουντάκη: «Να διαρκέσει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι»

Από το Ισραήλ, κόντρα στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά, θα ξεκινήσει η πρώτη ευρωπαϊκή περιπέτεια της Σαντορίνης στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, το Δεκέμβριο, με το πρώτο ματς να γίνεται στο νησί του ηφαιστείου και το δεύτερο εκτός έδρας.

Μountaki iptameni-0888888

Η αρχηγός-ακραία του συλλόγου της Σαντορίνης που πέρυσι έκανε εκπληκτική χρονιά και με το πάθος και το πείσμα της βοήθησε τον ΑΟ Θήρας να φτάσει στην κατάκτηση της ιστορικής δεύτερης θέσης στην Α1, Νίκη Μουντάκη, και η οποία μάλιστα ανανέωσε για τέταρτη σεζόν με το νησιωτικό σύλλογο, σχολίασε στον Volleyplanet, για το αποτέλεσμα της κλήρωσης:

mountaki_niki

«Θα ήταν επιπόλαιο να κρίνουμε την κλήρωση της ομάδας μου με την Χαποέλ γιατί καμία από τις ομάδες δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Θετικό είναι σίγουρα ότι δεν κληρωθήκαμε με κάποια από τις “δυνατές” ομάδες της διοργάνωσης, αλλά η Χαποέλ έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού πέρυσι κατέκτησε τη 9η θέση στο challenge cup.

Thira me paidia moyntaki-23457

Αυτό που θέλουμε εμείς σαν ομάδα είναι να ευχαριστηθούμε την πρώτη μας συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ευχόμαστε το ταξίδι αυτό να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται.»