Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντεμπούτο στα Κύμινα για Κόιτς-Τζούριτς

Ντεμπούτο στα Κύμινα για Κόιτς-Τζούριτς

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση του δελτίου της νεοαποκτηθείσας Βόσνιας πρώην άσου του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, που μία εβδομάδα αργότερα από το άνοιγμα της αυλαίας της Α1 Γυναικών θα κάνει την επανεμφάνισή της στην χώρα μας με τα “χρώματα” του Αίαντα Ευόσμου.

Μετά λοιπόν από την απουσία της από το νικηφόρο ξεκίνημα της πρεμιέρας κόντρα στην νεοφώτιστη Ελπίδα Αμπελοκήπων, όλα είναι έτοιμα για το ντεμπούτο της 25χρονης (1.82μ) Σάνια Κόιτς-Τζούριτς στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με τους Μακεδόνες Αξιού.

Η απουσία της Τζούριτς από την πρεμιέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, οφείλεται στα capital controls και τις δυσκολίες που έχουν επιφέρει στις οικονομικές μας συναλλαγές, οι οποίες δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη να ολοκληρώσει ταυτόχρονα και τις δύο μεταγραφές των ξένων άσων του.

Έτσι αρχικά εκδόθηκε το δελτίο της Αμερικανίδας Κένταλ, που οδήγησε τον Αίαντα στη νίκη της πρεμιέρας και σειρά πλέον παίρνει η Βόσνια ακραία/διαγώνια, που αρχής γενομένης από τα Κύμινα, αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια της νεανικής ομάδας του Ευόσμου για παραμονή.