Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο απολογισμός και η απογοήτευση (vid)

karvounis

Η Λαμία σώθηκε στα πλέι άουτ και θα βρίσκεται για άλλη μια σεζόν στα μεγάλα σαλόνια με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρήστο Καρβούνη να κάνει τον απολογισμό της σεζόν και να τονίζει την απογοήτευσή του από τη στάση των τοπικών φορέων.

Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Bήμα για όλους” και το Γιώργο Σιμόπουλο, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Λαμίας, Χρήστος Καρβούνης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η διοίκηση έχτισε το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα έχοντας προβλέψει ότι θα έχει μειωμένα έσοδα από χορηγούς και εισιτήρια λόγω της οικονομικής κρίσης και άλλων παραγόντων.

Οι προσθήκες των Τόμο Μίτσιτς και Θοδωρή Τσαδήμα έδωσαν μεγαλύτερη δύναμη και σταθερότητα στο Γυμναστικό. Μάλιστα ο Χρήστος Καρβούνης στάθηκε στην πολύτιμη συμβολή του Χρήστου Τσαδήμα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του γιου του στην ομάδα.

Το τεχνικό τιμ που στα μέσα της σεζόν ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει το σύλλογο στην παραμονή του στην κατηγορία ήταν αμιγώς Λαμιώτικο. Προπονητής ο Θανάσης Κατσιγιάννης με άμεσο συνεργάτη το Βασίλη Αναγνωστόπουλο και γυμναστή το Δημήτρη Ρίζο.

Τέλος, όσον αφορά την επόμενη μέρα ο έμπειρος παράγοντας εμφανώς απογοητευμένος από τους τοπικούς φορείς, τόνισε ότι θα προχωρήσει βασιζόμενος στο φίλαθλο κόσμο της Λαμίας.


O Χρήστος Καρβούνης στο Βήμα για όλους από LAMIASTARGR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ