Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανναξιακός: «Ναι, διώξαμε τον Κόβαζιτς»

Πανναξιακός: «Ναι, διώξαμε τον Κόβαζιτς»

Επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Volleyplanetο πρόεδρος του Πανναξιακού, Γιώργος Γιαννάκης προέβη σε μία απρόσμενη αποκάλυψη σχετικά με την απομάκρυνση του προπονητή Ζόραν Κόβαζιτς, φιλοξενούμενος της εκπομπής «Κυκλάδες και Αθλητισμός», που προβάλλεται μέσω του Volcano TV της Σαντορίνης και του Αιγαίο Τηλεόραση της Σύρου σε όλες τις Κυκλάδες.

Είθισται τέτοιες αποφάσεις οι παράγοντες να τις κρατούν “επτασφράγιστο μυστικό”, αλλά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΝ, απάντησε, προς τιμήν του, με απίστευτη ειλικρίνεια και θάρρος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Νικόδημου Λιανού, Σπύρου Μάκαρη και της όμορφης συμπαρουσιάστριας, Σοφίας Οικονόμου.

Σε ερώτηση λοιπόν που του τέθηκε από την «οικοδέσποινα» της εκπομπής για το θέμα της διακοπής συνεργασίας του Σέρβου τεχνικού Ζόραν Κόβαζιτς, παρά την εξαιρετική πορεία της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου, που όπως παραδέχθηκε επί ένα μήνα δε σταμάτησε να απαντάει σε αυτό το ερώτημα, αποκάλυψε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά εκτός από τον τοπικό Τύπο ή τα όποια πηγαδάκια υπήρχαν στο νησί, τα εξής: «Ήταν προσωπική μου επιλογή και του αντιπροέδρου κ. Καπίρη να σταματήσει η συνεργασία με τον κ. Κόβαζιτς.

Δεν ήταν τόσο το αθλητικό κομμάτι, όσο το εξωαγωνιστικό. Και τι εννοώ… Εννοώ ότι είχε έρθει κάποια στιγμή στην οποία θα θεωρήσω εγώ, ότι ο κ. Κόβαζετς είχε παρεξηγήσει κάποια πράγματα στην ομάδα. Και επειδή αυτό που έβλεπα εγώ και οι περισσότεροι, αλλά εγώ μπήκα μπροστά, να το πω έτσι, να αναλάβω την ευθύνη θα οδηγούσε «να καταστρέψουμε αυτό που προσπαθούσαμε να χτίσουμε» πήραμε αυτή την απόφαση η οποία ξέρουμε ότι προκάλεσε πολλές εντυπώσεις και πολλά ερωτήματα. Ήταν σε μία περίοδο που η ομάδα ήταν στο «τοπ’ της, είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό στις αρχές του α γύρου και πήγαινε στις Κάννες για να διεκδικήσει την πρόκρισή της και θεωρούμε ότι πράξαμε, όπως έπρεπε να πράξουμε για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η ομάδα».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του προπονητή, Ζόραν Κόβαζιτς, αμέσως μετά την απομάκρυνσή του στο Volleyplanet: «Ήρθα ως νικητής, φεύγω ως νικητής»

Επίσης στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπομπή ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε επίσης και στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα της Νάξου, για τα οποία προς διευκόλυνσή σας αναγραφουμε τους συγκεκριμένους χρόνους στο video:

Για τη Μελίνα Εμμανουηλίδου 53.00-53.52

Για τη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού 54.43–55.04

Για τη συμμετοχή του Πανναξιακού στο κέντρο λήψεως αποφάσεων βόλεϊ 56.42-57.09

Για το μηνυμα που πέρασε φέτος ο Πανναξιακός στον κόσμο 57.08-58.42

Για άλλα μεταγραφικά θέματα 1.00.21- 1.01.21

Για την ευθύνη του “σχήματος” της φετινής σεζόν 2014-2015  1.01.50-1.04.00

Για τη Ξένια Κακουράτου και τις λοιπές αθλήτριες της ομάδας  1.04.18- 1.04.54

Για τη λειτουργία των ακαδημιών 1.06.15 – 1.07.54

Για το κεφάλαιο “Γ. Δερμάτης”  1.07.56- 1.08.16

Για ενίσχυση της ομάδας με περισσότερο… ντόπιο νεανικό στοιχείο 1.08.25-1.09.50

Για στήριξη από κόσμο-επιχειρηματίες-Δήμο 1.09.56-1.13.31

Για εξωστρέφεια, προβολή, θέματα μάνατζμεντ της ομάδας 1.13.32-1.14.54

Παρακολουθήστε την εκπομπή: