Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρέμεινε στο «λιμάνι» ο Πετρέας

Παρέμεινε στο «λιμάνι» ο Πετρέας

Κάτοικος Πειραιά θα είναι και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Πετρέας καθώς ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες στην ομάδα και τους φιλάθλους…

Η παραμονή του Γιώργου Πετρέα στον Ολυμπιακό ήταν αναμενόμενη και η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» απλά επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της ομάδας και του διεθνή κεντρικού.

Ο Γιώργος Πετρέας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε απόλυτα έτοιμος να κρατήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών τονίζοντας «Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα είναι κάτι που το ήθελα και εγώ και από ότι φάνηκε και η διοίκηση του Ολυμπιακού και το προπονητικό επιτελείο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θα χαρώ πολύ που θα συνεχίσω να  βλέπω τους φιλάθλους μας και ελπίζω να τους κάνουμε και φέτος χαρούμενους, όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο έμψυχο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας.