Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρέμεινε στον Πειραιά ο Στιβαχτής

kostas_stivachtis

Ολυμπιακός και Κώστας Στιβαχτής συνεχίζουν μαζί και τη νέα χρονιά, καθώς οι Πειραιώτες προχώρισαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για 5η σερι σεζόν με τον διεθνή Έλληνα πασαδόρο.

Ο Πειραίας αποτελεί το… “λιμάνι” του Κώστα Στιβαχτή τα τελευταία χρόνια και αυτό θα συνεχιστεί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος διεθνής πασαδόρος ανανέωσε την συνεργασία του για 5η συνεχόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό και δήλωσε έτοιμος να παραμένει στον δρόμο των επιτυχιών με τους “ερυθρόλευκους”.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Κώστας Στιβαχτής ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα για άλλη μια χρονιά. Η εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού στο πρόσωπο μου για 5η σερί χρονιά είναι μεγάλη τιμή. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι όπως κάθε χρόνο, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε όσο καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία μπορούμε».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στους Πρωταθλητές Ελλάδας.