BETOSFAIRA

Παίρνουν εκδίκηση οι Γάλλοι

Παίρνουν εκδίκηση οι Γάλλοι

Άλλο ένα ταμείο είχαμε χθες απο την στήλη καθώς η Σερβία και το Ιράν έκαναν το χρέος τους και κέρδισαν με 3-1 σετ.Πάμε όμως στα σημερινά παιχνίδια καθώς προκύπτουν τρεις δυνατές επιλογές.

Ρωσία-Γαλλία

Οι Γάλλοι έκαναν την γκελα τους κόντρα στο Βέλγιο την περασμένη Κυριακή και πλέον τα περιθώρια στενεύουν και αν δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος θα πρέπει να κερδίσουν την Ρωσία στην αναμέτρηση που θα διεξαχθει στην Πολωνία. Απουσίες θα έχουν και οι δύο ομάδες. Απο την Γαλλία θα λείπει ο Ν’ Γκαμπέθ και απο την Ρωσία δεν έχει κατέβει στο world league o πασαδόρος της Ζενίτ Καζαν Μπούτκο και επίσης είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο διαγώνιος της Ζενίτ Καζάν Μιχαίλοφ. Οι Γάλλοι θεωρώ ότι έχουν ανώτερο υλικό και ειδικά αν δεν αγωνιστεί ο Μιχαίλοφ τότε οι Ρώσοι θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στην θέση του διαγωνιου. Να λοιπόν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Γαλλία να πάρει μία εκδίκηση απο την Ρωσία για την ήττα στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά που έγινε στο Βερολίνο στις αρχές Ιανουαρίου. Οι αποδόσεις έχουν επηρεαστεί πολύ απο την απουσία του Ν’ Γκαμπέθ, αλλά να τονίσω ότι πριν μία εβδομάδα στον αγώνα Γαλλία-Ιταλία οι Ιταλοί είχαν γίνει φαβορί στις αποδόσεις επειδή δεν έπαιζε ο Ν’ Γκαμπέθ και εν τέλη οι Γάλλοι κέρδισαν με 3-0.

Σερβία-Βουλγαρία

Τι να πει κανείς για την εικόνα της Σερβίας στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Βραζιλία… Εκπληκτική εμφάνιση, πάθος, δίψα για την νίκη και μία Χάλα Πιονίρ που ήταν κατάμεστη και έδωσε την απαραίτητη ώθηση για να γυρίσει η παρέα του Ατανασίεβιτς τον αγώνα απο 0-1 σε 3-1… Σήμερα λοιπόν κόντρα στην πολύ κακή ομάδα της Βουλγαρίας περιμένω να έχουν ένα εύκολο απόγευμα και να επικρατήσουν λογικά πάλι με 3-0 όπως είχαν κάνει πριν 5 μέρες στην Ρωσία όταν είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωποι για την δεύτερη αγωνιστική του world league…

Τουρκία-Ιαπωνία

Μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό ποια απο τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για το final 4 της Πορτογαλίας. Παρακολούθησα και τα 3 παιχνίδια των δύο ομάδων την περασμένη εβδομάδα και θεωρώ ότι οι Τούρκοι είναι καλύτεροι και περιμένω να πάρουν τη νίκη που θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα για τον final 4 της Πορτογαλίας. Να τονίσω ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος,στην Αίγυπτο.

Πρόταση:

Ρωσία-Γαλλία 2 (1,90)

Σερβία-Βουλγαρία 1 (1,22)

Τουρκία-Ιαπωνία 1 (1,50)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.