Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πλέι άουτ: Ξεκινά η… μεγάλη προσπάθεια παραμονής

Πλέι άουτ: Ξεκινά η… μεγάλη προσπάθεια παραμονής
Μεγάλη Τετάρτη και ξεκινά μεγάλη προσπάθεια για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία! Η Νίκη Αιγινίου υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη (19.00) στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι άουτ ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό.

H Nϊκη Αιγινίου ξεκινάει με πλεονέκτημα δύο βαθμών στα πλέι άουτ έχοντας πολύτιμο αβαντάζ έναντι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Παναθηναϊκού αλλά για να το αξιοποιήσει θα πρέπει να νικήσει τους δύο εντός έδρας αγώνες που έχει στο πρόγραμμα.

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιώργος Οικονομίδης είπε: «Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Εχουμε μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά δεν το υπολογίζουμε. Αλλωστε για να έχει σημασία θα πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι με ομάδα που έρχεται με ρυθμό από το Λιγκ Καπ. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολος αγώνας. Μπορεί να νικήσαμε δύο φορές στην κανονική περίοδο αλλά αυτός ο αγώνας είναι διαφορετικός».

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έρχεται από τον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Σε μία εβδομάδα στη Σύρο ο Εθνικός νίκησε 3-0 τον Φοίνικα για το πρωτάθλημα και 3-0 τον Παμβοχαϊκό για το Λιγκ Καπ και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλά κατάσταση.

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε: «Μετά την γιορτή του Λιγκ Καπ τα πράγματα σοβαρεύουν. Για μας το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα. Το Λιγκ Καπ και γενικά η παραμονή μας στη Σύρο μας βοήθησαν στο φορμάρισμα και δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Θεωρώ κομβικό τον αγώνα στο Αιγίνιο. Πρέπει να τον κερδίσουμε για να πάρουμε το πλεονέκτημα από τη Νίκη»