CHALLENGE CUP

Πολ: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για την ομάδα»

Πολ: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για την ομάδα»

«Ερυθρόλευκες» δηλώσεις ικανοποίησης και πίστης για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια έκαναν μετά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, οι Κοβάτσεβιτς, Πολ, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε μετά το ματς στη συνέντευξη Τύπου: «Περιμέναμε μετά από το πρώτο παιχνίδι και μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια να είναι αρκετά δύσκολα με δύο ομάδες οι οποίες είναι πολύ κοντά και σε ποιότητα και σε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πώς παίξαμε αυτά τα δύο δύσκολα παιχνίδια, γιατί στο πρωτάθλημα μας δεν υπάρχουν τέτοια παιχνίδια για εμάς, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι σε σχέση με άλλες χρονιές όχι τελείως αλλά  είμαστε μια διαφορετική ομάδα. Αυτή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμάς και πραγματικά πιστεύω ότι το κοινό και εδώ στη Ρουμανία αλλά και στην έδρα μας στο Ρέντη είδαν δύο πολύ καλά ποιοτικά παιχνίδια ειδικά σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης Πιστεύω ότι ήταν δύο πολύ καλά παιχνίδια».

Φραντζίσκα Πολ: «Μια ομαδική προσπάθεια»

Η Γιάνα Φραντζίσκα Πολ εξ των κορυφαίων του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για την ομάδα. Ήταν πραγματικά μια ομαδική προσπάθεια, μάλλον χρειαζόμασταν λίγο περισσότερη πίεση μιας που χάσαμε και το πρώτο παιχνίδι. Πραγματικά έχω μείνει άφωνη. Μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη χωρίς καν να πάμε στο τάι μπρέικ. Πραγματικά ευχαριστώ που με έχετε στην ομάδα».

Κοκκινάκη: «Παλέψαμε, παίξαμε και πήραμε τη νίκη»

Η Ειρήνη Κοκκινάκη είπε:«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που κέρδισε η ομάδα μου αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πραγματικά το πάλεψαν. Και σε αυτό το γήπεδο υπήρχε μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα που αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εμείς παλέψαμε, παίξαμε και πήραμε τη νίκη».   

Στέλλα Χριστοδούλου:«Ο μόνος στόχος μας ήταν η πρόκριση»

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου σχολίασε: «Σίγουρα σήμερα πραγματοποιήσαμε μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή μέσα στην έδρα μας. Η ομάδα παρά τα σκαμπανεβάσματα της καταφέρνει να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη. Νομίζω ότι σε μια μεγάλη ομάδα, μια ήττα άμα την χειριστεί σωστά μπορεί να τις κάνει πολύ καλό και αυτό νομίζω ότι έγινε σήμερα και με εμάς. Πεισμώσαμε και ο μόνος στόχος στη Ρουμανία ήταν να πάρουμε την πρόκριση κάτι που έγινε. Εύχομαι να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια και στον επόμενο γύρο».