LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Πρόκριση με ηγέτη Παλέντζα

Πρόκριση με ηγέτη Παλέντζα

Η μονομαχία Παλέντζα -Ρουμελιώτη έβγαλε νικητή τον πρώτο και ο Παμβοχαϊκός με το 3-1 επί της Παναχαϊκής σφράγισε την πρόκρισή του στο Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς»…

Στον αγώνα τελικό του Ομίλου του Βραχατίου ο Παμβοχαϊκός φρόντισε να είναι συνεπείς στο ραντεβού του και με το 3-1 να φθάσει στην 2η νίκη του και να πάρει την πρόκριση που είχε στόχο από την αρχή.

Με κορυφαίο τον Νίκο Παλέντζα οι «κυανοκίτρινοι» του Κώστα Δεληκώστα ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες του πρώτου σετ όπου με το 27-25 έκαναν το 1-0.

Ένα σετ που έδωσε ψυχολογία και αέρα στους γηπεδούχους που έφθασαν εύκολα στο 25-14 και το 2-0 κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φίλων τους.

Στο τρίτο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Παναχαϊκή αντέδρασε. Με τον Ρουμελιώτη και τον Νιέβες περιόρισε τους «κυανοκίτρινους» και με το 15-25 μείωσε σε 2-1.

Η καλή απόδοσή της όμως δεν είχε συνέχεια αφού μετά το πρώτο τεχνικό ταϊμ-άουτ ο Παμβοχαϊκός έκανε το 16-14 και το 21-18 για να τελειώσει το σετ στο 25-22 που του χάρισε τη νίκη-πρόκριση για την 4άδα του Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς»