BEACH VOLLEY

Πρόωρο «αντίο» για Καραγκούνη/Σπηλιωτοπούλου

Πρόωρο «αντίο» για Καραγκούνη/Σπηλιωτοπούλου

Δεν κατάφεραν Πένυ Καραγκούνη και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου στη Λουκέρνη να περάσουν στο κυρίως ταμπλό του ελβετικού τουρνουά 3 αστέρων World Tour της FIVB.

Μετά την Τουρκία οι Καραγκούνη/Σπηλιωτοπούλου προσπάθησαν να δώσουν συνέχεια στο καλό σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων της Μερσίνης, αλλά στην πρεμιέρα των προκριματικών οι διεθνείς μας ηττήθηκαν την Τετάρτη από την ομάδα της Ιταλίας και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το ελληνικό δίδυμο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς του α’ γύρου των προκριματικών με τις Κονσταντίνι/Πουτσινέλι κερδίζοντας με 21-19 τις Ιταλίδες. Στη συνέχεια όμως η “σκουάντρα ατζούρα” αντέδρασε, επέβαλλε το ρυθμό της και κατάφερε έπειτα από 43′ να φτάσει με 21-13 και 15-8 στην ανατροπή-πρόκριση, 2-1 σετ.

lucerne_karagkouni_spiliotopoulou

Έτσι οι Καραγκούνη/Σπηλιωτοπούλου ολοκλήρωσαν ‘με το καλημέρα” τις υποχρεώσεις τους καταλαμβάνοντας την 41 θέση και αποχαιρέτησαν την ελβετική διοργάνωση με συγκομιδή 30 βαθμών.

Χαρακτηριστικό εξάλλου και το ποστάρισμα των διεθνών μας στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook

“Οι καλές εμφανίσεις δεν είναι πάντα εφικτές. Και σήμερα μπορούμε να πούμε δεν ήταν η μέρα μας. Με ήττα μας από τις Ιταλίδες αποχαιρετούμε νωρίς το τουρνουά της Λουκέρνης. Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα αύριο για να συνεχίσουμε τις προπονήσεις, αφού στόχος της επόμενης εβδομάδας είναι του τουρνουά στο Aydin!”