ΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη… γεύση από «UBI Banca Pala» για Στράντζαλη, Ζακχαίου (fotos)

Πρώτη… γεύση από «UBI Banca Pala» για Στράντζαλη, Ζακχαίου (fotos)

Την πρώτη τους φετινή επίσημη προπόνηση στα “χρώματα” της Κούνεο, πραγματοποιήσαν χθες οι διεθνείς άσοι Όλγα Στράντζαλη και Κατερίνα Ζακχαίου, ενόψει της πρεμιέρας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το επιβλητικό UBI Banca Pala, 135 μετά το τελευταίο φετινό παιχνίδι της ιταλικής ομάδας, άνοιξε ξανά τις πύλες για να υποδεχθεί τις 7 ενθουσιώδεις ερυθρόλευκες “γάτες” του τεχνικούς Αντρέα Πιστόλα, που άρχισε από την πισίνα του Roero Sports Center την φετινή προετοιμασία, από την οποία απουσίαζαν, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων οι ξένες διαγώνιες Erblira Bici και Milka Stijepic.

cuneo_strantzali_zakxaiou 4
cuneo_strantzali 2

Η συνέχεια δόθηκε στο γήπεδο, όπου οι αθλήτριες μαζί με την πρώτη τους επαφή με την μπάλα, έβγαλαν χωρίς προβλήματα το  πρόγραμμα ασκήσεων που τους δόθηκε.

cuneo_zakxaiou 2

Στράντζαλη και Ζακχαίου, που όπως και οι υπόλοιπες νέες του συμπαίκτριες τους, ελπίζουν σύντομα να ζήσουν στο γήπεδο την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Κούνεο, έδειξαν φοβερή αυτοσυγκέντρωση σε κάθε οδηγία του προπονητή και των συνεργατών του.

cuneo_strantzali_zakxaiou 3

cuneo_zakxaiou 1

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα δόθηκαν και τα νούμερα που θα φοράνε οι αθλήτριες στις φανέλες τους, με την διεθνή μας ακραία να παίρνει το “Νο 9” και την Κύπρια κεντρική το “Νο 16”.

cuneo_numeri

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας θα συνεχιστεί με δύο καθημερινές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου,ενώ την Τρίτη το πρωί 21 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επίσκεψη στο γυμναστήριο 4FIT – Sport & Fitness, για βάρη.

cuneo_strantzali_zakxaiou 1

Photos: Facebook / (credit Danilo Ninotto)