ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρωτοποριακό σεμινάριο της Science Web

Πρωτοποριακό σεμινάριο της Science Web

Στο σεμινάριο με θέμα “Η τέχνη εκπαίδευσης παιδιών πρώτης σχολικής ηλικίας” η εισήγηση  Λεωνίδα Καραϊσκου που θα παρουσιαστεί στις 26 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρες 20.30-22.σε όλη την Ελλάδα για πρώτη φορά και απευθείας μέσω διαδικτύου προοικονομεί μια ξεχωριστή εμπειρία και μία μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας για τους φίλους του volleon.

Στο πλαίσιο λοιπόν της πρόσκλησης του διαχειριστή της σελίδας volleon και τεχνικού σύμβουλου στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, αρμόδιο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού στη πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης, από την εταιρεία Science Web, που ειδικεύεται σε διαδικτυακά σεμινάρια (http://scienceweb.gr/web/?epl_event=web50)  θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων βίντεο από μια νέα σειρά ασκήσεων με εντυπωσιακά αποτελέσματα στους νέους αθλητές και αθλήτριες.

Για τους φίλους και συνεργάτες που είναι μέλη της παρέας volleon, η εταιρεία προσφέρει το σεμινάριο σε ιδιαίτερη τιμή επιβραβεύοντας το σύνδεσμό που έχει δημιουργηθεί. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία (http://scienceweb.gr/web/?page_id=301) για λεπτομέρειες και εγγραφή αναφέροντας ότι είΝΑΙ μέλη του volleon για τη προσφορά, ενώ θα είναι κι ο Λεωνίδας Καραϊσκος στη διάθεσή τους για κάθε διευκρίνηση.

Για όσους λοιπόν ίσως δεν έχουν ζήσει πάλι την εμπειρία ενός webinar, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Χρειάζεται μόνο υπολογιστής και ίντερνετ. Οι ρυθμίσεις γίνονται με τις συμβουλές των τεχνικών της εταιρείας. Έτσι μπορείτε με την άνεση που προσφέρει ο προσωπικός σας χώρος να γίνετε μέλη της Πανελλήνιας παρέας του βόλεϊ που θα συνευρεθεί εκείνη τη μέρα.