Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Ρίμπο» στην Αλεξανδρούπολη, ακολουθεί Χαριτωνίδης

«Ρίμπο» στην Αλεξανδρούπολη, ακολουθεί Χαριτωνίδης

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος ενδέχεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της Volleyleague για το 2018, καθώς θέμα ωρών θεωρείται η επιστροφή του Έλληνα πρώην ακραίου του Ηρακλή Πετοσφαίρησης στον Έβρο, όπου εκτός εξαιρετικού απροόπτου σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει και ο έμπειρος πασαδόρος του ΟΦΗ, Γιάννης Χαριτωνίδης.

Το αυριανό… άνοιγμα των γραφείων της ΕΣΑΠ για να επικυρωθεί και τυπικά η επίσημη αποδέσμευσή του από τον “Γηραιό” περιμένει ο 33χρονος Δημήτρης Ριζόπουλος (2.02), ο οποίος εδώ και μερικές μέρες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη έπειτα από τη σεζόν 2007-2008.

Η ομάδα όμως του Σάκη Μουστακίδη, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πλέον άρση απαγόρευσης μεταγραφών, πέραν του “Ρίμπο” αναμένεται να ενισχυθεί στην προσπάθεια παραμονής της και με ένα ακόμη γνώριμο παίκτη της, τον 39χρονο Γιάννη Χαριτωνίδη (1.87μ).

Ο έμπειρος πασαδόρος του ΟΦΗ, που βρίσκεται ακόμη σε διαπραγματεύσεις με την κρητική ομάδα για την παραχώρησή του, αναμένεται να επιστρέψει σε γνώριμα αποδυτήρια, μετά την περσινή σεζόν που πέρασε στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει στην ομάδα Α2 του Ηρακλείου.