Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε απολογία ο ΑΟ Θήρας

Σε απολογία ο ΑΟ Θήρας

Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ κάλεσε  σε απολογία για  την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου  και ώρα 09:30 π.μ., τον ΑΟ Θήρας για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Πανναξιακό καθώς και απο την Α2 γυναικών τους Πανιώνιο, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ΟΦΗ απο την Α2 ανδρών. Αναλυτικά οι κλήσεις  των σωματείων:

• το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 και τους φιλάθλους του καθώς και τον προπονητή του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 20/11/16 μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ και τους φιλάθλους του, για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΟΦΗ και τους φιλάθλους του, για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 13/11/16 μεταξύ των ομάδων ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΦΗ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

• το σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και τους φιλάθλους του καθώς και τον παράγοντα του ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.