Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σφραγίζει πρόκριση στο Λουξεμβούργο

Σφραγίζει πρόκριση στο Λουξεμβούργο

Να πάρει την 2η νίκη του στο Τσάλεντζ Καπ και να «σφραγίσει» την παρουσία του στον 2ο γύρο της διοργάνωσης αναζητά την Πέμπτη (20:30) στο Λουξεμβούργο ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται από την Ντίεκιρχ στον επαναληπτικό του 3-0 του Ρέντη.

Μετά το πάρτι του Ρέντη στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στις Ευρωπαϊκές του επιτυχίες στο Λουξεμβούργο.

Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν από την Ντίεκιρχ σε έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι χαοτική.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβις χωρίς προβλήματα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του που σιγά-σιγά θα ανεβάζουν ρυθμό αφού τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη αρχίζουν να είναι συνεχόμενα.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας για τον επαναληπτικό κόντρα στην Ντίεκιρχ δήλωσε «Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο. Πρώτα από όλα όμως θέλουμε να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν παίξαμε καλά. Μετά τη Ντίεκιρχ ακολουθεί το παιχνίδι στη Βούλα την Κυριακή και τη Δευτέρα ένα ακόμα ταξίδι. Χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα στη σειρά των αγώνων που ακολουθεί. Το θετικό είναι πως δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Γιώτα : «Καλύτερες από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στο Ρέντη και να κοιτάξουν τα επόμενα δύσκολα παιχνιδια ζήτησε η Kατερίνα Γιώτα εν όψει του επαναληπτικού με την Ντίεκιρχ. Η διεθνής κεντρικός υπογράμμισε «Από το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο μας. Τώρα τον αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας και θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες και ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα καλύτερο πρόσωπο, από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ντίεκιρχ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς