ΔΙΕΘΝΗ

«Σειρήνες» από Ιταλία, Πολωνία για την πτυχιούχο Στράντζαλη!

«Σειρήνες» από Ιταλία, Πολωνία για την πτυχιούχο Στράντζαλη!

Με το πτυχίο στο χέρι η διεθνής άσος του Μαϊάμι επιστρέφει σε λίγες μέρες στα πάτρια εδάφη για να κάνει Χριστούγεννα και με το νέο χρόνο ν’ ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο της λαμπρής, όπως προμηνύεται, επαγγελματικής καριέρας της στο εξωτερικό!

Τα Χριστούγεννα του 2017 το σπίτι του Θανάση Στράντζαλη  ενδέχεται είναι από τα πιο ευτυχισμένα σε ολόκληρη τη Σκύδρα!

olga _strantzali3 (1)  strantzali_olga_thanasis

Με το μπαμπά τεχνικό της Νίκης Αιγινίου να πραγματοποιεί μία πορεία έκπληξη στη φετινή Volleyleague, οδηγώντας τη νεοφώτιστη ομάδα στην 4η θέση της βαθμολογίας με 6 νίκες και 3 ήττες (από Ολυμπιακό, Φοίνικα, Ηρακλή, το γιο Δημήτρη, δευτεροετή φοιτητή στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και σπουδαίο δεξί μπακ στην ποδοσφαιρική ομάδα του Χιούστον και την κόρη Όλγα, διεθνή βολεϊμπολίστρια του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι,  να επιστρέφει από τις ΗΠΑ για τις γιορτές  ως Πτυχιούχος , τα χαμόγελα του Θανάση Στράντζαλη και της συζύγου του, Ευθυμίας  αναμφίβολα θα είναι πιο “φωτεινά” και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους!

strantzali_olga_miami

Κι ίσως ένα… κλικ παραπάνω της μαμάς Στράντζαλη, που εδώ και λίγες ώρες στην Αμερική, βούρκωνε από περηφάνια και συγκίνηση στην τελετή αποφοίτησης της κόρης της. Η οποία μαζί με το πολυπόθητο πτυχίο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, ερχόμενη στην Ελλάδα θα κουβαλάει στις αποσκευές της μια σειρά τίτλων και διακρίσεων από την τετραετή της παρουσία στο  Μαϊάμι, με τα χρώματα των “Hurricanes” και όχι μόνο!

brabeio_strantzali

Στα 21 της χρόνια λοιπόν η Όλγα Στράντζαλη είναι έτοιμη δρέψει τους καρπούς των κόπων της, κάνοντας το όνειρό της για μια διεθνή επαγγελματική καριέρα πραγματικότητα… Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας της, καθώς στα χέρια της έχει σημαντικές προτάσεις από Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν και μιας άκρως δελεαστική πρόταση από… Ινδονησία! 

strantzali_blake

Όποια πρόταση κι αν επιλέξει η διεθνής μας, το βέβαιο είναι πως η τελική της επιλογή θα είναι προϊόν ωρίμης σκέψης, με γνώμονα το καλύτερο για την καριέρα της. Βήμα-βήμα για να φτάσει ψηλά, όπως έπραξε άλλωστε μέχρι σήμερα στην πορεία της από τη Σκύδρα μέχρι το Μαϊάμι (Αριστοτέλης Σκύδρας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Αίας Ευόσμου, UCLA, Miami Hurricanes), κάνοντας έτσι μαζί με τους δικούς της ανθρώπους και το ελληνικό βόλεϊ περήφανο για αυτή την σπουδαία κοπέλα και πρωταθλήτρια!