ΔΙΕΘΝΗ

Σκάνε… βόμβες στο Μπέλγκοροντ με Λούμπουριτς, Ν. Πέντσεφ

Σκάνε… βόμβες στο Μπέλγκοροντ με Λούμπουριτς, Ν. Πέντσεφ

“Βαθιά το χέρι στην τσέπη” ετοιμάζεται να βάλει τη νέα σεζόν στο Μπέλγκοροντ ο πρόεδρος Τσιπούλιν, καθώς σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ιδιόρρυθμος Ρώσος μεγιστάνας, ετοιμάζεται για διπλό “colpo grosso”.

Συγκεκριμένα στη ρωσική ομάδα, όπου αυτό το διάστημα διεκδικούν την 5η θεση στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Λοκομοτιβ Νοβοσιμπιρσκ, κάνουν ήδη τα πλάνα της νέας χρόνιας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται δύο ξένοι άσοι που θα κάνουν αίσθηση.

Ο λόγος για το Σέρβο διεθνή διαγώνιο της τουρκικής Χάλκμπανκ, Ντράζεν Λούμπουριτς, που έπειτα από απουσία περίπου δύο χρόνων ετοιμάζεται, μετά την παρουσία του στη Ζενίτ Αγίας Πετρουπολης,  να μετακομίσει στο Μπέλγκοροντ.

Μαζί του θα βρεθεί και ο διεθνής Βούλγαρος ακραίος της φιναλίστ Όνικο Βρασοβίας, Νικολάι Πέντσεφ, ο οποίος, έπειτα από 5 σεζόν στην Plus Liga, αποφάσισε να ενδώσει στις σειρήνες του Μπέλγκοροντ για να να ζήσει το Russian Dream στο Μπέλγκοροντ.

Επειδή όμως το “όλοι καλοί χωράνε” δεν ταιριάζει στην περίπτωση της Μπελογκόριε, από την ομάδα του Σέρβου, πρώην άσου του Άρη, Σλόμπονταν Κόβατς, “φύλλο πορείας” ενδέχεται να δοθεί σε αρκετούς παίκτες συμπεριλαμβανομένων των Dennis Zemchenyok, Valentin Golubyov (φήμες τον θέλουν να ντύνεται στα χρώματα της Ζενίτ Καζάν), John Gordon Perrin και Nemanja Petric.

Εξάλλου σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται αυτό τον καιρό και ο διεθνής Ολλανδός ακραίος της βελγικής Νόλικο Μαασέικ με την ρωσική Ντιναμό Μόσχας, που τερμάτισε στην 7η θέση της φετινής κατάταξης.