DARK ROOM

ΣΟΚ! Τρεις αστυνομικοί βίασαν ανήλικη διεθνή άσο του μπιτς βόλεϊ

ΣΟΚ! Τρεις αστυνομικοί βίασαν ανήλικη διεθνή άσο του μπιτς βόλεϊ

Ένα φοβερό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες στη Ρωσία, με αποτέλεσμα ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν να χαρακτηρίσει το περιστατικό ως “αηδιαστικό”.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο ρωσικός Τύπος τρεις αστυνομικοί απολύθηκαν από το Σώμα με την κατηγορία ότι βίασαν μία διεθνή αθλήτρια της ομάδας μπιτς βόλεϊ U17 της Ρωσίας.

Το περιστατικό που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πλήττοντας ασφαλώς το αθλητικό κύρος της χώρας, συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο περιθωριο των αγώνων του Εθνικού πρωταθλήματος, στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, στην Anapa – Krasnodar.

Μία 17χρονη αθλήτρια, το όνομα του οποίου παραμένει κρυφό, έφυγε από το αθλητικό συγκρότημα για να συναντήσει έναν νεαρό που γνώρισε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μαζί πήγαν στην παραλία και άρχισαν να φιλιούνται, αλλά ξαφνικά τρεις αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή τους διέκοψαν το φλερτ των παιδιών.

Ο ρωσικός τύπος έγραψε μάλιστα ότι ο νεαρός στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να το βάλει στα πόδια, αλλά πιάστηκε από τα όργανα της τάξης. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί Alin Kazanchi (28 ετών), Leonid Palanchuk (28 ετών) και Rustam Naniz (26 ετών)  ανάγκασαν τη νεαρή αθλήτρια να κάνει μαζί τους σεξ, υπό την απειλή ότι θα την καρφώσουν στον προπονητή της εάν έφερνε αντιρρήσεις και θα καταστρέφονταν το μέλλον της ως αθλήτρια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Alin Kazanchi θα φύλαγε μόνο “τσίλιες”, όση ώρα οι συνάδελφοί του βίαζαν το κορίτσι και δεν θα συμμετείχε στις ασελγείς πράξεις, ωστόσο και οι τρεις αστυνομικοί αντιμετωπίζουν πλέον την κατηγορία του βιασμού.

Ο ρωσικός Τύπος γράφει επίσης ότι ο φίλος της αθλήτριας δήλωσε ότι η κοπέλα αργότερα επιστρέφοντας στις αθλητικές εγκαταστάσεις, κλειδώθηκε σε μία αίθουσα και ούσα σε κατάσταση σοκ, άρχισε να κλαίει ασταμάτητα με λυγμούς.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι αηδιασμένος από την πράξη των τριών αστυνομικών, οι οποίοι για αρχή διώχθηκαν από την ρωσική Αστυνομία.