PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Σολκίδη για την άνοδο ο ΠΑΟΚ

Με Σολκίδη για την άνοδο ο ΠΑΟΚ

Με μεγάλο στόχο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου Δημήτρη Σολκίδη, ο οποίος γνωρίζοντας τη δυναμική της φετινής κατηγορίας έχοντας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικότατο σύνολο.

«Η δυναμική της ομάδας, το όνομα του συλλόγου, αλλά και αυτά τα οποία μπορεί να φέρει στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρόκληση για τον κάθε προπονητή. Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια, αφού θα πρέπει μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε βήμα – βήμα το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1. Ο συνδυασμός της ομάδας, του κόσμου και του προέδρου του τμήματος είναι οι τέλειες συνθήκες που ψάχνει ο κάθε προπονητής», σχολίασε με δηλώσεις του στο paok24.com και αναφορικά με το ρόστερ πρόσθεσε:

«Θα διαμορφώσουμε ένα δυναμικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στη φετινή Pre League υπάρχουν τρεις δυνατές ομάδες. Η ΑΕΚ που έχει ήδη κάνει κινήσεις με παίκτριες από την Α1, ο Παναθηναϊκός με την είσοδο του Δ. Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη και ο ΠΑΟΚ. Δε θέλουμε να χάσουμε χρόνο και ήδη δουλεύουμε για να φτιάξουμε ένα ρόστερ το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όχι μόνο θα είναι ισάξιο με της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά θα είναι και καλύτερο!».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σολκίδη, ο οποίος θα αναλάβει ως προπονητής στη γυναικεία ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ευχόμαστε στον νέο προπονητή καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει!”

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...