ΔΙΕΘΝΗ

Στα χέρια της κορυφαίας Παπαφωτίου η πρόκριση!

Στα χέρια της κορυφαίας Παπαφωτίου η πρόκριση!

Με μία εκπληκτική Αθηνά Παπαφωτίου να “ζωγραφίζει” μπροστά σε περίπου 2500 θεατές η Μιλούζ άνοιξε με ιδανικό τρόπο την αυλαία των προημιτελικών των πλέι οφς του γαλλικού πρωταθλήματος γυναικών.

dioti_papafotiou

Στο πρώτο ραντεβού της 8άδας η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου είχε εύκολο έργο απένανατι στην Παρί Σεν Κλόντ.  Υπό το βλέμμα της διεθνούς άσου, Παναγιώτας Διώτη, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την υποβιβασθείσα Τερβίλ, η Ελληνίδα πασαδόρος έκανε τα πάντα στο γήπεδο, δικαιώνοντας τον τίτλο της κορυφαίας πασαδόρου της γαλλικής λίγκας 2017-2018.

papafotiou_santana_magali

Έτσι πέρα από το καταπληκτικό μοίρασμα του παιχνιδιού η Αθηνά Παπαφωτίου τελείωσε το ματς με συνολικά 8 πόντους (2 άσοι, 2 μπλοκ, 4/7 επιθέσεις), δέκα μόλις λιγότερους από τους 18π της συμπαίκτριά της και κορυφαίας ακραίας του πρωταθλήματος Σαντάνα, . Για τις φιλοξενούμενες μοναδική παίκτρια με διψήφιο αριθμό πόντων  ήταν η Ντασκάλου.

Έτσι μετά τη χθεισνή επιτυχία της η Μιλούζ η ομάδα της κορυφαίας τεχνικού της γαλλικής Λίγκας 2017-2018, Μαγκαλί χρειάζεται μία ακόμη νίκη σε δύο παιχνίδια για να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Στα άλλα ματς της πρεμιέρας των προημιτελικών: Λε Κανέ-Βενέλ 3-2, Νάντ-Κάννες 2-3, Μπεζιέ-Σεν Ραφαέλ 1-3.