Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υπέγραψε στο Μαρκόπουλο η Καναδή Πόλαρντ (fot)

Υπέγραψε στο Μαρκόπουλο η Καναδή Πόλαρντ (fot)

Με την Καναδή άσο του Πανεπιστημίου του Uwindsor, Λέξι Πόλαρντ ενισχύθηκε εδώ και λίγα 24ωρα η ομάδα των Μεσογείων, που με τρεις πλέον ξένες στη σύνθεσή της φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στη νέα σεζόν της Volleyleague Γυναικών.

Γεννημένη πριν από 22 χρόνια στο Άλιστον του Οντάριο η νεαρή ακραία (1,84μ) της κολεγιακής ομάδας των “Lancer” είναι αριστερόχειρας. Η Πόλαρντ θα αποτελέσει την τρίτη αθλήτρια από τη Βόρεια Αμερική για το Μαρκόπουλο φέτος, μετά την Αμερικανίδα πασαδόρο Φράνσις Αρναούτου και την ακραία Μπράιαν.

polard

Η Καναδή άσος, που για χάρη του ΑΟΜ θα περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό προκειμένου να πάρει στο ελληνικό πρωτάθλημα το βάπτισμα ως “επαγγελματίας”, έπειτα από την καθυστέρηση της πανεπιστημιακής σεζόν και των διαδικτυακών μαθημάτων λόγω του COVID-19 συμφώνησε με τον προπονητή της Lucas Hodgson, πως θα ήταν καλό να ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα της ένα χρόνο νωρίτερα.

polar 2

“Έχω μεγαλώσει με πολλούς τρόπους, εντός και εκτός γηπέδων, μέσα από τον αθλητισμό του Lancer και ανυπομονώ να φέρω όλα όσα έμαθα από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Έπειτα από τόσους που βρίσκομαι εκτός γηπέδων,  αισθάνομαι τόσο έτοιμη τόσο έτοιμη να δώσω όσα στερήθηκα αυτό το διάστημα στο άθλημα που αγαπώ” είπε η Πόλαρντ sto kanadik;o iheartradio και πρόσθεσε ότι “η καρδιά μου πάει να σπάσει που αφήνω τις Lancers,  αλλά σε περιόδους αβεβαιότητας απλά πρέπει να ακολουθείς το ένστικτό σου. Αυτό το μέρος ήταν το σπίτι μου για τέσσερα χρόνια και θα είναι δύσκολο να αφήσω τους καταπληκτικούς ανθρώπους που είχα εδώ.”