ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην καρδιά του ΠΑΟΚ η Σύρος!

Στην καρδιά του ΠΑΟΚ η Σύρος!

Με ανακοίνωσή του το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσοι βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα έχει στο εξής ιστορική αξία για το Δικέφαλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος του Γιώργος Ανδρέου  αισθάνονται  την ανάγκη να ευχαριστήσουν επισήμως τον Α. Ο Φοίνικα Σύρου και ειδικά τον εκπρόσωπο του και αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγίου Γιώργο Λεονταρίτη  για την εξαιρετική διοργάνωση του  φάιναλ-4  και την φιλοξενία της ομάδας μας στο νησί της Σύρου. Ομοίως , συγχαίρουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον πρόεδρο της Αχιλλέα Μαυρομάτη που ήταν συνδιοργανωτές του φετινού φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών.

Τα πάντα από οργανωτικής και αγωνιστικής  πλευράς κύλησαν εξαιρετικά , παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και κόσμος του νησιού έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για το άθλημα. Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν το άθλημα.

Διοίκηση, προπονητές και αθλητές αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε πως είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμμετείχαμε σε μια πραγματική γιορτή. Για τον ΠΑΟΚ το νησί της Σύρου θα έχει πάντα ιστορική αξία αφού εκεί κατακτήθηκε ο πρώτος τίτλος της ομάδας βόλεϊ”.