A2

Στον Ιωνικό Ν.Φ οι αδελφές Μπασιαδάκη

Στον Ιωνικό Ν.Φ οι αδελφές Μπασιαδάκη

Τις αδερφές Στέλλα και Ελένη Μπασιαδάκη απέκτησε ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με μια κεντρική και μια ακόμη ακραία προκειμένου να ολοκληρώσει το φετινό του ρόστερ.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

Μετά τις Ξουρή πασσαδόρο και Θεοδωρακοπούλου διαγώνια, ο Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ απέκτησε με αποδεσμεύσεις  δύο ακόμη σημαντικές αθλήτριες, τις αδελφές Στέλλα 27 ετών και Ελένη 25 ετών  Μπασιαδάκη που πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα του  Γέρακα. Η Στέλλα αγωνίζεται σαν λίμπερο και ή Ελένη σαν ακραία.

Η διοίκηση και ο προπονητής, τις καλωσορίζουν στην οικογένεια του Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΥ και τους εύχονται υγεία και  επίτευξη όλων των στόχων τους.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μία ακόμη κεντρική και μία ακραία, που αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα και πλέον με έτοιμο ρόστερ, θα περιμένει να μετρήσει τις δυνάμεις του με την έναρξη του φετινού δύσκολου πρωταθλήματος.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...