ΔΙΕΘΝΗ

Θέλουν τον τίτλο εκτός Ρίο έπειτα από 15 χρόνια!

Θέλουν τον τίτλο εκτός Ρίο έπειτα από 15 χρόνια!

Τη δική της ιστορία φιλοδοξεί να γράψει στη βραζιλιάνικη Σουπερλίγκα γυναικών η ομάδα της Dentil / Beach Club, που προελαύνει αήττητη σε 13 αγώνες στο πρωτάθλημα και στοχεύει ξανά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του έμπειρο προπονητή, Πάουλο Κοκό, βοηθό του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκιμαράες στα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια 2008, 2012 με έδρα την Ουμπερλάντια, στο Μίνας Ζεράις η Dentil / Beach Club, τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, που δείχνει τη φετινή της δυναμική.

Σε 13αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες, έχοντας κερδίσει 11 παιχνίδια με 3-0 σετ και χωρίς κανένα της παιχνίδι να έχει κριθεί στα 5 σετ.

Σε περίπτωση λοιπόν που η παρέα των Φαμπιάνα, Σουέλεν, Αμάντα, Φε Γκαράι, Κλαουντίνια και της Αμερικανίδας Φόσετ σηκώσει την κούπα, θα γίνει η μοναδική επαρχιακή ομάδα, που μετά από 15 χρόνια θα βάλει τέλος στη δυναστεία της Οσάσκο και των άλλων ομάδων του Ρίο, που μονοπωλούν τους τίτλους στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Τελευταία ομάδα , εκτός Ρίο που είχε στεφθεί πρωταθλήτρια ήταν η Minas Tennis Club τη σεζόν 2001-2002.

Ωστόσο όλα θα κριθούν τον προσεχή Μάρτιο, αφού θα ήταν λάθος να «ξεγράψει» κάποιος τα φαβορί του φετινού τίτλου, Sesc-RJ, του Μπερναρντίνιο και την Vôlei Nestlé, του προπονητή, Λουιζομάρ ντε Μούρα.