A2

Την ταλαντούχα Χαριτωνίδη ανακοίνωσε το Αιγάλεω!

Την ταλαντούχα Χαριτωνίδη ανακοίνωσε το Αιγάλεω!

Mια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τα αναπτυξιακά τμήματα του Αιγάλεω. Η διοίκηση του Σίτι ανακοίνωσε με ενθουσιασμό, την απόκτηση της σούπερ ταλαντούχου ακραίας, Ιωάννα Χαριτωνίδη απο το Μαρκόπουλο η οποία προετοιμάζεται με την Εθνική κορασίδων για τους Βαλκανικούς αγώνες στο Μουζάκι Καρδίτσας. Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας για την Χαριτωνίδη αναφέρει:

«Μεταγραφική βόμβα στα αναπτυξιακά τμήματα του Αιγάλεω . Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του Αιγάλεω υποδέχεται την ταλαντούχα αθλήτρια Ιωάννα Χαριτωνιδη .Η Ιωάννα εχει ύψος 1.80 γεννημένη το 2001 θα ενισχύσει σε όλα τα τμήματα μας την ομάδα από την θέση της ακραίας. Έχει αγωνιστεί επί 6 συναπτά έτη στο Μαρκόπουλο όπου συνέβαλε στις επιτυχίες της ομάδας των Μεσογείων. Αυτή την στιγμή η ΙΩΆΝΝΑ βρίσκεται στην προετοιμασία με την Εθνική κορασίδων για τους Βαλκανικούς αγώνες στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο volleyaigalew, ανέφερε: ‘’Ευχαριστώ το Μαρκόπουλο όπου ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα, πέρασα πολύ όμορφες στιγμές και έκανα πραγματικές φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα. Είμαι ενθουσιασμένη που μια ομάδα σαν το Αιγάλεω θέλει να με εντάξει στο ροστερ της και ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δείχνει η coach Αγγελικη Αντωνιάδη.’’

Η Ιωάννα ταιριάζει απόλυτα στην νοοτροπία της ομάδας μας όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά κ ως χαρακτήρας. Αφού είναι ένα παιδί με αδαμάντινο χαρακτήρα ήθος κ έχει απίστευτη διάθεση για δουλειά. Καλωσορίζουμε την Ιωάννα κ της ευχόμαστε να έχει μια αγωνιστική  χρονιά χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες! !»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...