BETOSFAIRA

Τριάδα διημέρου

Τριάδα διημέρου

Καλημέρα στους πιστούς φίλους της betosfairas! Πέμπτη σήμερα και για να μπαίνουμε σιγά- σιγά σε ρυθμούς World και European League… Ξεχωρίσαμε 3 βασικές επιλογές για το διήμερο που μας έρχεται..

Σλοβακία-Αζερμπαϊτζάν (European League Γυναίκες) 

Σήμερα έχουμε τον πρώτο τελικό για το european league και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νίτρα(Σλοβακία). Διαφωνώ κάθετα με τις αποδόσεις και πιστεύω ότι οι Σλοβάκες μέσα στην έδρα τους είναι το φαβορί για τη νίκη. Πέρσι συναντήθηκαν ξανά οι δύο ομάδες και το Αζερμπαϊτζάν πήρε την πρόκριση στο χρυσό σετ. Είχαν κερδίσει και οι δύο ομάδες στις έδρες τους με 3-0 σετ.

Κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και σήμερα και δίνω τον πρώτο λόγο στην Σλοβακία που δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση.Στους ημιτελικούς μην ξεχνάμε ότι κέρδισε δύο φορές την Σλοβενία…

Εσθονία-Βουλγαρία (European League Άντρες)

Αύριο έχουμε το Final 4 της Βάρνας (Βουλγαρία) και στον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας θα αναμετρηθούν οι Εσθονοί με τους οικοδεσπότες Βούλγαρους. Η Βουλγαρία στο european league συμμετέχει με την δεύτερη της ομάδα και αύριο θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης,την αγαπημένη μας Εσθονία.

Ο άσσος άνοιξε χθες 1,75 και σήμερα ήδη έπεσε 1,55.Για μένα η πραγματική αξία του άσσου είναι στο 1,20… Οι Εσθονοί είναι το ακλόνητο φαβορί για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει το εισιτήριο για το world league τη νέα σεζόν.

Σλοβενία-Ελλάδα (World League)

Αύριο θα ξεκινήσει το Final 4 στην Φρανκφούρτη και η Εθνική μας ομάδα στάθηκε άτυχη καθώς θα αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια Ευρώπης,την ομάδα της Σλοβενίας.

Μπορεί να τους κερδίσαμε με 3-1 την Κυριακή αλλά ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι και οι Σλοβένοι μετά το τρίτο σετ έβαλαν αρκετούς αναπληρωματικούς. Η Εθνική μας ομάδα θα έχει την επιστροφή του Τζούριτς αλλά και πάλι θεωρώ την Σλοβενία ανώτερη ομάδα και περιμένω να περάσει σχετικά εύκολα στον τελικό.

Συναισθηματισμοί δεν χωράν στο στοίχημα και πάμε με την καλύτερη ομάδα. Και ως εδώ που έφτασε η Εθνική μας με τις τόσες πολλές απουσίες που είχε στα παιχνίδια ήταν ένας άθλος.

Πρόταση
Σλοβακια-Αζερμπαιτζαν 1 (2,50)
Εσθονία-Βουλγαρία 1 (1,55 )
Σλοβενία-Ελλάδα 1 (1,33)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.