BEACH VOLLEY

Τσολάκος: «Έδωσα… ρεπό στον Στίγγα»

Τσολάκος: «Έδωσα… ρεπό στον Στίγγα»

Λίγο πριν το κυριακάτικο ματς που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας του στο κυρίως ταμπλό του 2ου τουρνουά Μaster (17-19/7) Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley στη Σκόπελο, ο άσος του Ηρακλή, Θεόφιλος Τσολακίδης εξέφρασε στο Volleyplanet όσον αφορά στη σάλα την επιθυμία του να παραμείνει στον «Γηραιό» ενώ για το beach volley τόνισε πως σύντομα θα επιστρέψει στο πλευρό του Στίγγα, που δεν αποκλείεται να τον έχει συμπαίκτη φέτος και στους “κυανόλευκους”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Στη ζωή λένε συχνά πως «επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς…». Πραγματικά ο δρόμος στην καριέρα του 23χρνου κεντρικού δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα και περσικά χαλιά, αλλά παρόλες τις ατυχίες ο Θεσσαλονικιός δεν το βάλε κάτω και πλέον δικαιούται να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον σε σάλα και άμμο.
Παίκτης του Ηρακλή από το 2004 έως το 2009, την επόμενη χρονιά ένας σοβαρός τραυματισμός τον αφήνει εκτός, το 2010 πηγαίνει στον ΣΠΑΚ, όπου και εκεί είχε κάποιες ατυχίες και από τα αζήτητα της Καρδίτσας, επιστρέφει στον Ηρακλή, όπου πλέον είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Χρήστου Πάτρα.

tsolakos_kourtidis

Για αυτό και μετά την εκπληκτική σεζόν που έφερε την ομάδα στον τίτλο και την άνοδο η παρουσία του στον «Γηραιό», που σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να κατέβει με αμιγώς ελληνικό σχήμα, θεωρείται σχεδόν επιβεβλημένη. Κάτι που και ο ίδιος θέλει…

«Πέρασα μία πολύ καλή χρονιά στον Ηρακλή και σίγουρα αν θέλει και η ομάδα, θα το επιθυμούσα πολύ να παραμείνω και φέτος. Πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να ζορίσουμε πολλές ομάδες, ακόμη κι αν έχουν περισσότερους ξένους από εμάς. Πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ηρακλή, κάτι που φαίνεται από τα φετινά αποτελέσματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και υπάρχει μεγάλη δίψα από όλους για να δώσουμε και πάλι στην ομάδα την λάμψη που της αξίζει» υποστήριξε στο Volleyplanet o μπλοκέρ (1.96μ) των «κυανόλευκων» με το εντυπωσιακό άλμα και δύναμη.

tsolakos_block

Μαζί του δεν αποκλείεται να έχει ως δίδυμο πύργο και το «alter ego» του στην άμμο και επίσης ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πάτρα, τον κεντρικό του Άρη, Κάσσανδρο Στίγγα, στον οποίο όπως δήλωσε αστειευόμενος ο Τσολάκος, «έδωσα ένα ρεπό,  παίζω με τον Στέλιο (σ.σ. Κουρτίδη) στη Σκόπελο, αλλά πολύ σύντομα θα ξανασμίξουμε».