PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βλάχος : «Η Preleague ανταγωνιστικότερη της Α1» (vd)

Βλάχος : «Η Preleague ανταγωνιστικότερη της Α1» (vd)

Την σιγουριά ότι η φετινή Preleague θα είναι καλύτερη της Α1 εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω, Παντελής Βλάχος, ο οποίος παράλληλα μίλησε για τους στόχους του City, την ανησυχία του για τυχών έκτροπα στις…εξέδρες, αλλά και για το ότι η φετινή κατηγορία θα μπορούσε να τύχει καλύτερης προβολής…

Η Preleague φέτος αναμένεται να κλέψει τα φώτα της προβολής ακόμη και από την Α1 γυναικών καθώς ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και το Αιγάλεω χαρίζουν αύρα ποδοσφαιρικής Superleague…

O πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του City Παντελής Βλάχος με αφορμή την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και για το πρωτάθλημα τονίζοντας «Πιστεύω πως το πρωτάθλημα της Preleague θα είναι πιο ανταγωνιστικό από την Α1, θα γίνουν πάρα πολύ ωραία παιχνίδια. Εύχομαι όλες οι ομάδες να συγκεντρώσουμε πάρα πολύ κόσμο γιατί θα βλέπουνε παιχνίδια με ιστορικές ομάδες. Θα είναι πάρα πολύ όμορφα παιχνίδια και πιστεύω θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Το Αιγάλεω στην περσινή παρθενική του συμμετοχή στην Preleague τα πήγε εξαιρετικά κατακτώντας αρχικά την 5η θέση διεκδικώντας την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Για την φετινή χρονιά οι «κυανόλευκες» έχουν στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό σε ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα με τον Παντελή Βλάχο να δηλώνει χαρακτηριστικά «Εμείς έχουμε στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μακάρι να βρεθούμε και στην 5άδα. Από εκεί και μετά να έχουν υγεία οι αθλήτριες. Χτίζουμε πάλι μια νέα ομάδα, σκαλί –σκαλί και βλέπουμε».

Η παρουσία μεγάλων και ιστορικών ομάδων στην κατηγορία εκτός από τα θετικά, έχει και αρνητικά αφού στα ντέρμπι πάντα θα εγκυμονεί ο φόβος των επεισοδίων.

Ένας «πονοκέφαλος» για τους υπεύθυνους των συλλόγων με τον Παντελή Βλάχο να τονίζει για την συνύπαρξη «ποδοσφαιρικών» ονομάτων στην κατηγορία «Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Πιστεύω κάθε ομάδα θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην γίνουν έκτροπα γιατί κάτι τέτοιο θα χαλάσει ένα πάρα πολύ όμορφο πρωτάθλημα».

Για το αν μπορούσε η Preleague με την φετινή της δυναμική να έχει περισσότερη προβολή ή και τηλεοπτική κάλυψη ο ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ του Αιγάλεω και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ τόνισε «Πιστεύω πως ναι. Πιστεύω θα μπορούσε να είχε αλλά…».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...