BEACH VOLLEY

Βλέπουν μετάλλιο στο Λανγκάουι οι Μαναβή/Τσοπούλου

Βλέπουν μετάλλιο στο Λανγκάουι οι Μαναβή/Τσοπούλου

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Δήμητρας Μαναβή και Κατερίνας Τσοπούλου στην Ασία συνεχίζονται με το δίδυμο της Εθνικής μας ομάδας να εξασφαλίζει την συμμετοχή του στα προημιτελικά του Λανγκάουι της Μαλαισίας...

Μετά το ασημένιο στο Μπαταμπάνγκ της Καμπότζη, οι Μαναβή/Τσοπούλου έβαλαν πλώρη για μετάλλιο και στην Μαλαισία και το  τουρνουά του Λανγκάουι όπου βρίσκονται.

Η Εθνική μας ομάδα που είναι Νο 5 του ταμπλό ξεκίνησαν με…. σπασμένα φρένα στον Δ Όμιλο του τουρνουά, καθώς με το 2×2 εξασφάλισαν ως πρώτες την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης και περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλό τους στον δρόμο προς την 4άδα.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στο πρώτο τους παιχνίδι νίκησαν με ανατροπή 2-1 (17-21, 21-16, 15-13) σετ τις Σαβάμε, Σακαγκούτσι (Νο12) από την Ιαπωνία. Η συνέχεια για την Δήμητρα και την Κωνσταντίνα ήταν ακόμα πίο εντυπωσιακή, καθώς ξεπέρασαν και το εμπόδιο των αδερφών Νουρς από τις Ηνωμένες Πολιτείες με 2-0 (21-17, 21-15) σετ και τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο.

Δύο νίκες που ανεβάζουν την ψυχολογία τους στα ύψη και πλέον έχοντας εξασφαλίσει την 5η θέση αισιοδοξούν πως μπορούν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών για 2ο συνεχόμενο τουρνουά στην Ασία.