BEACH VOLLEY

Βραδιά beach volley στην Βάρκιζα

Βραδιά beach volley στην Βάρκιζα

Τουρνουά με πλούσια δώρα και συναρπαστικά παιχνίδια υπο το φως του φεγγαριού και των προβολέων αναμένεται να πραγματοποιηθούν τo βράδυ της Πέμπτη στην παραλία της Βάρκιζας και το Side-Out Club…

Το Side-Out Club σε προσκαλεί σε μία βραδιά γεμάτη beach volley, διασκέδαση και φεγγάρι!

Στις 17:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη για το τουρνουά στην κατηγορία μεικτού με ατομική συμμετοχή. Οι συνθέσεις των μεικτών ομάδων θα αλλάζουν με rotation με σκοπό την ανάδειξη της 1ης και της 2ης θέσης στους Άνδρες και τις Γυναίκες! Οι συμμετέχοντες θα προχωρούν στο επόμενο στάδιο βάσει της βαθμολογίας που θα συγκεντρώνουν στους αγώνες τους.

Οι νικητές θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τους χορηγούς Water Action, Island Tribe, BodyTalk, Funky Buddha, Wilson και My Gym.

Οι συνεργάτες του Side-Out Club σας περιμένουν στις άρτιες εγκαταστάσεις τους για να απολαύσετε Beach Volley με κέφι, μουσική, όμορφα δώρα και εκπλήξεις . Γιατί το Beach Volley είναι τρόπος ζωής!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω (στα Junior από 10 ετών και άνω).

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο (των διοργανώσεων senior) Νίκο Ανδριά (694 8039774), καθώς και στα τηλέφωνα του Side Out Club 6944.023065 και 210-9656532 ή με email στο admin@sideoutclub.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series.