Σαν τρελό… φορτηγό ο ΑΟ Θήρας

nomikeia_ao thiras

Ανάλυσέ το…

Η ομάδα της Σαντορίνης μετά από έξι αγωνιστικές έφτασε τους 17 βαθμούς, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Αθόρυβα και μεθοδικά έχει βάλει για τα καλά τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει. 

Ο Δικέφαλος από την άλλη γνώρισε την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα και προβλημάτισε, καθώς οι ομάδες που "σφάζονται" για μια θέση στην τετράδα είναι πολλές. 

Στο αγωνιστικό μέρος, η Θήρα πίεσε με το καλημέρα την υποδοχή του ΠΑΟΚ και πήρε διαφορές (12-4, 16-8). Οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 19-18 αλλά ο ΑΟΘ είχε τις λύσεις για το 1-0 σετ με 25-21. 

Με φόρα μπήκαν και στο δεύτερο σετ γηπεδούχες που έφτασαν στο 10-3 και το 19-11 με την Μπρίνκμαν να κάνει ζημιά από τη θέση του σερβίς. Ο ΠΑΟΚ με την Πολυνοπούλου επέστρεψε με 19-17 και έμεινε κοντά στο σκορ 21-19 αλλά η ομάδα της Σαντορίνης είχε καθαρό μυαλό και πήρε με 25-21 το σετ.

Στο τρίτο σετ ο ΑΟΘ και πάλι προηγήθηκε με 6-1 με τον Μάσεκ να περνάει την Ηλιοπούλου αντί της Αλμπουκέρκι. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 8-8 με Έρτσεν και Κωνσταντινίδου. Ωστόσο, οι γηπεδούχες και πάλι πήραν διαφορά ασφαλείας με 20-14. Η Πολυνοπούλου ήταν αυτή που μείωσε πάλι σε 20-17 αλλά αυτό δεν αρκούσε και έτσι ο ΑΟ Θήρας με 25-19 πήρε ακόμα μια νίκη και ένα τρίποντο, "καθαρίζοντας" έναν αντίπαλο που επίσης στοχεύει ψηλά! 

Το… «κλειδί»

 

Το… «ταμείο»

 

Τάδε έφη…

 

Με τη γλώσσα των αριθμών