Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μένει Κιόσης, επιστρέφει Βλαχόπουλος στον Έβρο

Μένει Κιόσης, επιστρέφει Βλαχόπουλος στον Έβρο

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Χρήστο Κιόση, ενώ στο επιστρέφει στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» ο πρώην πασαδόρο του ΓΣ Λαμίας, Κώστας Βλαχόπουλος.

Ο 33χρονος κεντρικός, Κιόσης ήρθε πέρυσι ως αντικαταστάτης του Γιώργου Παπάζογλου στην Αλεξανδρούπολη, αλλά μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε κέρδισε «με το σπαθί του» την παραμονή του για μια ακόμη χρονιά στον Εθνικό. Ο έμπειρος Έλληνας μπλοκέρ (1.96μ), πέραν της θητείας του σε ΠΑΟΚ, Άρη, Πανελλήνιο και ΓΣ Λαμίας, στέφθηκε πριν δυο χρόνια νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό.

Νεανικό ντουέτο στην πάσα

Στην Αλεξανδρούπολη, παράλληλα με τον Κιόση, ετοιμάζονται να καλωσορίσουν ένα γνώριμο επίσης πρόσωπο, τον διεθνή των μικρών μας Εθνικών, Κώστα Βλαχόπουλο. Ο 26χρονος Ναουσαίος (1.93μ) πρώην πασαδόρος του ΓΣ Λαμίας επιστρέφει στην ακριτική έδρα έπειτα από τη σεζόν 2013-2014, όπου ο Μουστακίδης ποντάρει σε ένα νεανικό δίδυμο πασαδόρων στη φετινή ομάδα, καθώς ο πρώην άσος των Ζαφειράκη Νάουσας, Αριστοτέλη Σκύδρας, ΣΠΑ Καρδίτσας, Επίκουρου Πολίχνη, Μίλωνα και Απόλλωνα Αθηνών, θα σταθεί δίπλα στο νεαρό επίσης διεθνή «πασέρ», Σταύρο Κασαμπαλή.