BEACH VOLLEY

Τραυματισμός Πένυ και αποκλεισμός στη Φουζού

Τραυματισμός Πένυ και αποκλεισμός στη Φουζού

Άδοξα τελείωσε η περιπέτεια των Αρβανίτη- Καραγκούνη στην Κίνα και συγκεκριμένα στο δεύτερο Οpen στην πόλη Φουζού. Μετά τις δυσκολίες και τη συνεχή βροχή στο πρώτο Οpen στην πόλη Ξιαμέν που οι αθλήτριες μας πήραν την 17η θέση, αυτή τη φορά η εθνική μας ομάδα αντιμετώπισε τον τραυματισμό της Πένυ Καραγκούνη στους ραχιαίους κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στην πρεμιέρα του πρώτου ματς.

PENI traymatismos-345Peny trapezi-45678

 Τα κορίτσια όμως έσφιξαν τα δόντια και μπόρεσαν κόντρα σε όλες τις αναποδιές με την Καραγκούνη να αγωνίζεται με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και πόνους, να νικήσουν αρχικά με 2-0 (22-20, 22-20) τις Κινέζες Ζου / Γουάνγκ.

Στο δεύτερο όμως ματς με τις Αμερικανίδες Λέιν-Σάμερ για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά, δεν άντεξαν και με την Καραγκούνη να αισθάνεται μεγάλες ενοχλήσεις και να αντιμετωπίζει πρόβλημα και στο χέρι, ηττήθηκαν με 2-0 (21-19 και 21-5) και αποκλείστηκαν.

Η εθνική μας ομάδα πλέον όπως αναφέρει στο f/b η Βίκυ Αρβανίτη, επιστρέφει στην Ελλάδα όπου θα γίνει η αποκατάσταση του τραυματισμού της Καραγκούνη και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο τουρνουά στο Σότσι της Ρωσίας στις 3/5.