Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία στο Ζηρίνειο

Αυλαία στο Ζηρίνειο

Η αυλαία της 20ης αγωνιστικής πέφτει στο Ζηρίνειο (19:00) με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση όπου οι «κυανόλευκοι» είναι το αουτσαϊντερ απέναντι στους Πειραιώτες που ψάχνουν το τρίποντο για να «κλειδώσουν» και τυπικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Volleyleague ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Βόρεια προάστια φιλοξενούμενος από την πάντα δυναμική και ανταγωνιστική Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση νίκη, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Ζαλμά είναι έτοιμοι να κάνουν την ζημιά σε όποιον τους υποτιμήσει ιδίως στην έδρα τους. Η Κηφισιά θέλει να παρουσιαστεί δυνατή και να έχει βαθμολογικό όφελος απο τον αγώνα καθώς διεκδικεί την 6η θέση της Volleyleague.

Η αποστολή των «κυανολεύκων» μπορεί να είναι δύσκολη, ωστόσο ο Γιάννης Παπαδόπουλος τόνισε «Αυτή την αγωνιστική έχουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του αγώνα, όμως εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διαρκώς ανεβάζουμε απόδοση. Μέσα στο Ζηρίνειο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Το τρίποντο που θα του χαρίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κηφισιά. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν στα Βόρεια προάστια χωρίς προβλήματα καθώς η προετοιμασία στο Ρέντη κύλησε ομαλά και χωρίς απρόοπτα για τον Φερνάντο Μουνιόθ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφερόμενος στην αναμέτρηση υπογράμμισε «Αύριο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν για αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Η Κηφισιά θα χρησιμοποιήσει την έδρα της για να παίξει καλά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, για να νικήσουμε και να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στη διάρκεια των προπονήσεων».