DARK ROOM

Η… αγάπη έσωσε τη ζωή μιας αθλήτριας!

Η… αγάπη έσωσε τη ζωή μιας αθλήτριας!

Χάρις στο ένστικτο, στη γρήγορη αντίληψη, αλλά και στην σωστή εκτίμηση της συμπεριφοράς των αθλητριών, μια Αμερικανίδα προπονήτρια έσωσε τη ζωή της παικτριάς της.

Η προπονήτρια Αλίσα Λαβ (Love) που ήταν με την ομάδα της της Skillz 17 του Μίτσιγκαν στο Οχάιο για ένα τουρνουά, όταν παρατήρησε κάποια στιγμή στο παιχνίδι μία περίεργη συμπεριφορά του λίμπερο της, Tέρι Μακίγια.

“Δεν μου φαινόταν καλά, έτσι κάλεσα αμέσως τάιμ άουτ”, ανέφερε η Λαβ στο τηλεοπτικό σταθμό WDIV4, του Ντιτρόιτ.

Μιλώντας με το γυμναστή, εκείνος της είπε ότι η συμπεριφορά της Terry πιθανότατα οφείλεται στην αφυδάτωση, όμως η προπονήτρια δεν πείστηκε και αποφάσισε να πάει αμέσως την παίκτρια  στο νοσοκομείο.

Αυτή η απόφαση όμως  έσωσε τη ζωή της Τέρι, καθώς η παίκτρια έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε διαγνώστηκε με ανεύρυσμα και μπήκε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

“Αν η Λαβ  δεν αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ξέραμε τώρα ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα”, δήλωσε συγκινημένη στην WDIV η μητέρα της Τέρι, Γιολάντα, που ήταν ευγνώμων για την προπονήτριά της.

Σύμφωνα με την αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού, η Tέρι θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια, που θα χρειαστεί περίπου 5.000 δολάρια για τα έξοδα του νοσοκομείου, μπορούν να το κάνουν μέσω της σελίδας GoFundMe της ομάδας, που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει από δωρεές 1.300 δολάρια.