BEACH VOLLEY

«Από τη Μόσχα με αγάπη» οι Κότσι/Ζούπα!

«Από τη Μόσχα με αγάπη» οι Κότσι/Ζούπα!

Στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam της Μόσχας προκρίθηκαν οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης. Με φόρα από την πρωινή τους νίκη κόντρα στους Λευκορώσους, Καβαλένκα/Ντζιάντκου με 2-0, οι διεθνείς μας με σπουδαία εμφάνιση επικράτησαν και των δίδυμων αδελφών από την Ιταλία Ινγκρόσο (Νο 5) επίσης με 2-0 (21-18, 21-16) και έδειξαν ότι παραμένουν σε σταθερά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μπροστά στο τελευταίο σημερινό εμπόδιο των προκριματικών οι διεθνείς μας πρωταθλητές φάνηκαν για άλλη μια φορά συνεπείς στο ραντεβού τους με το κυρίως ταμπλό των σημαντικότερων διοργανώσεων στον κόσμο.

Τι κι αν απέναντί τους είχαν τους εξαιρετικούς Ιταλούς αδελφούς Ματέο και Πάολο Ινγκρόσο, No 5 των προκριματικών με διακρίσεις και μετάλια σε τουρνουά του World Tour της FIVB από τους οποίους πέρυσι είχαν ηττηθεί στους Ευρωπαϊκού αγώνες του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν με 2-0 (21-15, 21-13), οι Έλληνες διεθνείς (Νο 12) πήραν το εισιτήριο για τη συνέχεια της Μοσχοβίτικης διοργάνωσης.

zoupani_ingrosso

Σε ένα κλασσικό για αυτό το υψηλό επίπεδο διοργανώσεων ματς, που βασίστηκε στην καλή αλλαγή (side out) των ομάδων η Εθνική μας ομάδα με καλό σερβίς του Ζουπάνη και θαυμάσιες άμυνες του Κοτσιλιάνου “έχτισε” μία σημαντική διαφορά και κατάφερε παρά τη σθεναρή αντίσταση των Ιταλών να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.

Η κλήρωση των ομίλων του κυρίως ταμπλό, όπου οι Κότσι/Ζούπα θα μάθουν τους επόμενους αντιπάλους  θα πραγματοποιηθεί απόψε.