BEACH VOLLEY

«Ασημένιοι» στο Ρίο οι Πολωνοί του Καραχάλιου

«Ασημένιοι» στο Ρίο οι Πολωνοί του Καραχάλιου

Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Έλληνας ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας, που οδήγησε το δίδυμο των Losiak-Kantor στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου του World Tour της Βραζιλίας. Ένα μετάλλιο που με δεδομένη την αξία των αντιπάλων τους, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τον καταξιωμένο τεχνικό μας.

Στο ναό του μπιτς βόλεϊ, το Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο ντε Τζανέιρο, στην φημισμένη Κοπακαμπάνα, όπου πέρυσι το καλοκαίρι “χτυπούσε” η καρδιά του αθλήματος, η πολωνική ομάδα, αφού απέκλεισε στον ημιτελικό του Όπεν του Ρίο το ιταλικό δίδμο των Λούπο/Νικολάι με 2-0 (21-19, 21-19) αναμετρήθηκε στον τελικό με το Νο 1 της “σελεσάο” Άλισον/Μπρούνο Σμιντ.

rio open

Τελικά η βραζιλιάνικη ομάδα, αφού έφτυσε αίμα για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Καραχάλιου, με 25-23 κατάφερε τελικά να φτάσει στη νίκη 2-0 με 25-12 και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Έτσι, παράλληλα με τη 12η νίκη των “βεντεόρο” σε World Tour της FIVB,  οι Πολωνοί Piotr Kantor/Bartosz Losiakαποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, αλλά κυρίως με 640 πολύτιμους βαθμούς και 16.000 δολάρια ως έπαθλο.

Το χάλκινο μετάλιο πανηγύρισε η ιταλική ομάδα, Λούπο/Νικολάι που έκαμψε με 2-1 σετ την αντίσταση των Αμερικανών Μπρούνερ/Πάτερσον.