Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία στην Χαλκίδα

Αυλαία στην Χαλκίδα

Στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής ο Ηρακλής Χαλκίδας υποδέχεται στο κλειστό της Κανήθου τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ με τη νίκη να είναι κοινός στόχο και των δύο ομάδων.

Στο κλειστό της Κανήθου ο Ηρακλής φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Οι γηπεδούχοι του Σπύρου Γκολίτση γνωρίζοντας πως έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την κούραση των «ασπρόμαυρων» λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του και να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν

Αποστολή δύσκολη αφού ο τεχνικός της Χαλκίδας είχε αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασία της και δεν υπολογίζει τόσο τον νεοαποκτηθέντας Γάλλο πασαδόρο Ρενάν, όσο και τον Τάπια που θα προφυλαχθεί εν όψει Ορεστιάδας.

Ο Σπύρος Γκολίτσης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε «Ο ΠΑΟΚ είναι  μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Η ομάδα μας ολοκληρώνει το ρόστερ της την άλλη εβδομάδα και εστιάζει να κερδίσει τα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι εκτός της 1ης 4αδας»

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκρισή του στους 16 του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του και να πάρει το τρίποντο που θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών με τον Γιάννη Καλμαζίδη να δηλώνει «Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες από εδώ και πέρα. Δεν κοιτάμε τι κάνει ο αντίπαλος μας αλλά τι κάνουμε εμείς. Ενόψει και του Λιγκ Καπ αλλά και του υψηλού στόχου στο πρωτάθλημα δεν κάνουμε άλλη σκέψη εκτός από τη νίκη».