A2

Μπιτσάκου: «Τρίποντο ανάσα για τις Αμαζόνες»

Μπιτσάκου: «Τρίποντο ανάσα για τις Αμαζόνες»

Επιστροφή στις νίκες για τις Αμαζόνες της Ν.Ερυθραίας, όπου για την 6η αγωνιστική του Α1 υποομίλου, επικράτησαν της ΕΑΠ με 3-0 και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η κορυφαία παίκτρια του αγώνα που συνέβαλλε στα μέγιστα για την κατάκτηση της νίκης στο Ζηρίνειο με το σέρβις της, ήταν η  Χαρά Μπιτσάκου, η οποία σχολίασε στο Volleyplanet.gr:

«Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι με την ΕΑΠ. Όπλο μας ήταν το  σέρβις με το οποίο όταν βρήκαμε ρυθμό,  πιέσαμε πολύ την υποδοχή της αντιπάλου μας και μπορέσαμε να πάρουμε αρκετούς πόντους.

Θεωρώ ότι όλη η ομάδα, έπαιξε καλά, έβγαλε ενέργεια, είχε πάθος, μεγάλη θέληση και δίκαια πήρε τη νίκη. Ήταν για μας μια μεγάλη ανάσα αυτό το τρίποντο αν και αγωνιστήκαμε  σε ουδέτερο γήπεδο. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς»

Γρίσπου: «Δείξαμε σοβαρότητα»

Πολύ κοντά σε απόδοση και ο «πύργος» των Αμαζόνων, Έλσα Γρίσπου, η οποία στο φινάλε του αγώνα πήρε το όπλο της και με διαδοχικούς «πυροβολισμούς», «καθάρισε» το τρίτο σετ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Xαρακτηριστικά η κεντρική του συλλόγου της Ν.Ερυθραίας, δήλωσε στο Volleyplanet.gr

« Πιστεύω ότι φτάσαμε στην νίκη γιατί δείξαμε σοβαρότητα, κρατήσαμε την τακτική, διατηρήσαμε το ρυθμό μας και πιέσαμε πολύ στο σέρβις. Παράλληλα ελαχιστοποιήσαμε τα λάθη μας, απέναντι σε με μια ομάδα που την περασμένη αγωνιστική είχε κάνει μεγάλη νίκη με 3-2, κόντρα στον Μεσσηνιακό.

Το τρίποντο αυτό μας δίνει ψυχολογία και ηρεμία για τη συνέχεια και ενόψει του πολύ δύσκολου ματς που ακολουθεί με τον Ηρακλή Κηφισιάς.»

Παρουσία Τριανταφυλλίδη

Στο ουδέτερο γήπεδο του Ζηρίνειου που χρησιμοποίησαν ως έδρα οι Αμαζόνες με την ΕΑΠ, βρέθηκε η Φωτεινή Τριανταφυλλίδη η οποία αναρρώνει σταδιακά από την εγχείρηση στους χιαστούς. Η σούπερ άτυχη της φετινής χρονιάς βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας και χειροκρότησε την προσπάθεια των συμπαικτριών της, ώστε οι τελευταίες να φτάσουν στη νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου σημείωσε στο f/b του συλλόγου για την παρουσία της Τριανταφυλλίδη:

«Η Φωτεινή η οποία αναρρώνει από τον τραυματισμό της βρέθηκε στο γήπεδο και με την παρουσία της εμψύχωσε τις συμπαίκτριες στον κρίσιμο αγώνα με την ΕΑ Πατρών την Κυριακή.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τον ιατρικό υποστηρικτή της ομάδος μας Νοσοκομείο Metropolitan καθώς και το διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής κο Φώτη Τσούκα για την ταχύτατη και άκρως αποτελεσματική αντίδραση τους που είχε σαν αποτέλεσμα να είναι μετά από 3 εβδομάδες η Φωτεινή κοντά μας.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...