BEACH VOLLEY

Δεύτερος και στο Ευρωπαϊκό Masters ο Καραχάλιος

Δεύτερος και στο Ευρωπαϊκό Masters ο Καραχάλιος

Ένα ακόμη μετάλλιο πρόσθεσε στη φετινή συλλογή του ο Έλληνας τεχνικός μπιτς βόλεϊ της Πολωνίας, καθώς η ομάδα των Πιοτρ Καντόρ/Μπάρτοσζ Λόζιακ κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Masters της Τσεχίας την 2η θέση στη διοργάνωση.

Μετά λοιπόν το ασημένιο μετάλλιο στο εναρκτήριο τουρνουά του 2018 για το World Tour στην Ολλανδία, το πολωνικό δίδυμο του Σπύρου Καραχάλιου φλέρταρε στο Πελχρίμοφ για μια ακόμη φορά με την πρωτιά, δίνοντας το παρών σε έναν ακόμη τελικό.

Pelhrimov_

Στο μεγάλο ραντεβού κόντρα στους Ολλανδούς πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές, Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen, οι Καντόρ/Λόζιακ  φλέρταραν με το παρθενικό τους χρυσό στο 2018 αλλά τελικά μετά συγκλονιστική μονομαχία ηττήθηκαν στα σημεία από τους “οράνιε” με 2-0 (24-22, 22-20) και αρκέστηκαν στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου, αυτή τη φορά όμως χωρίς να τους… “σφυρίξει” ο διεθνής μας ρέφερι, Μπάμπης Παπαδογούλας!

Αξίζει να σημειωθεί πως το πολωνικό δίδυμο του διακεκριμένου Έλληνα προπονητή φιγουράρει με 4.400 βαθμούς στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας δεύτερους τους Βραζιλιάνους Εβαντρο/Αντρέ (4.180β) και3ους τους Ιταλούς Νοκολάι/Λούπο (3.920β).

fivb_ranking