PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με το δεξί στα Play-offs η ΑΕΚ

Με το δεξί στα Play-offs η ΑΕΚ

Προβάδισμα πρόκρισης προς τους τελικούς της Preleague απέκτησε η ΑΕΚ καθώς οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν 3-1 της Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να περάσουν στην τελική φάση και να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1.

Το τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς με το 3-1 επί της Λαμίας οι αθλήτριες του Μανώλη Αποστολογιωργάκη διατήρησαν το πλεονέκτημα έδρας και συνεχίζουν στον δρόμο της επιστροφής τους προς την Α1.

Οι «κιτρινόμαυρες» με εξαίρεση το τρίτο σετ που υπέστησαν «βέρτικο» και έδωσαν την ευκαιρία στη Λαμία να μειώσει σε 2-1, δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στις «κυανόλευκες».

Στο πρώτο σετ μετά το 4-4 οι γηπεδούχες πάτησαν γκάζι κάνοντας το 13-7 και 19-12 για να φθάσουν στο 25-16 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Λαμία παρουσιάστηκε καλύτερη και ήταν κοντά στην ΑΕΚ μέχρι τα μισά (13-12), ωστόσο οι «κιτρινόμαυρες» με ένα σερί κατάφεραν να ξεφύγουν και με το 25-17 να κάνουν το 2-0.

Το τρίτο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στην Λαμία καθώς η ΑΕΚ έδειξε να μην μπαίνει ποτέ στο γήπεδο. Το 25-9 αν και εξωπραγματικό για την δυναμικότητα μεταξύ των δύο ομάδων, ξαναέβαλε τη Λαμία στο παιχνίδι και με το 2-1 η αναμέτρηση απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

Στο τέταρτο σετ η Λαμία συνέχισε να «κοντράρει» τις γηπεδούχες που πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο 13-12. Ένα προβάδισμα που δεν ξαναέχασε αφού πάτησε γκάζι και με το 25-17 έκανε το 3-1 και πλέον θέλει μια ακόμη νίκη στο 2ο παιχνίδι της σειράς που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.  

ΑΕΚ (Αποστολογιωργάκης): Τέζα, Τοτσίδου, Ζίγκα, Γιοβάνη, Χρήστου, Καββαδία / Σκυθιώτη (λ), Μπελιά (λ), Μπανίκα, Εικοσπεντίδου, Ντόνα. 
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Καϊμάκη, Μπούκουρα, Κιουτσιούκη, Σαββίδου, Φαλέγκα, Πανοπούλου / Μάρκου (λ), Κίσσα, Κόμνου, Παπαμίχου.
Pre League – Play-offs (1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
Τετάρτη 10 Απριλίου
ΑΕΚ – ΑΟ Λαμίας 2013
Σάββατο 13 Απριλίου Play-offs (2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
Ανθέων 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 – ΑΕΚ
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...