Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επίσκεψη παικτών Κύζικου στα σχολεία

Επίσκεψη παικτών Κύζικου στα σχολεία
 Επίσκεψη στα σχολεία της Νέας Περάμου εκανε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών της Κύζικου, με σκοπό να προσελκύσουν νέους που θελουν να ασχοληθουν με το άθλημα του βόλεϊ και να κάνουν τη γνωριμία τους με το φιλέ και την μπάλα απο τις ακαδημίες του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α1. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου, αναφέρει:
kyzikos-sxoleia-11111
“Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Κυζίκου και της προσέγγισης των νέων με σκοπό την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και ειδικότερα το volley, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη αντιπροσωπείας της ανδρικής ομάδας στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Νέας Περάμου.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να μιλήσουν αλλά και να παίξουν με τους αθλητές του συλλόγου, ανανεώνοντας το ραντεβού στο γήπεδο και στις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες λειτουργούν με τμήματα για όλες τις ηλικίες, για αγόρια και κορίτσια.
kyzikos-sxoleia-222222
 Η ομάδα της Κυζίκου έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους διευθυντές των σχολείων και τους καθηγητές για την άψογη συνεργασία ευελπιστώντας αυτή η πρώτη φορά να αποτελέσει το έναυσμα μιας μακράς και εποικοδομητικής συνεργασίας στα πλαίσια της προώθησης του αθλητισμού στην πόλη της Περάμου.”