CHALLENGE CUP

Έτοιμος για πρόκριση και απαντήσεις

Έτοιμος για πρόκριση και απαντήσεις

Να υπαρασπιστεί το πλεονέκτημα που απέκτησε στο Ρέντη και να «σφραγίσει» την πρόκρισή του προς τους 16 του Τσάλεντζ Καπ θέλει απόψε (21:00) στην Γαλλία ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται από την Τουρ.

Έτοιμος και αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις εντός γηπέδου είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τουρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους με 3-0 στον Πειραιά και κυρίως μετά τα όσα διαδραματίστηκαν από πλευράς Τουρ σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, θέλουν να κατακτήσουν τα δύο σετ που χρειάζονται για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ένας αγώνα όπου θα διεξαχθεί υπό την βάρος και τον… θόρυβο που δημιούργησε η Γαλλική ομάδα και η αθώωση του Ολυμπιακού από πλευράς CEV.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν  ήρθε η ώρα της αλήθειας και του επαναληπτικού. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει ουσιαστικά δύο σετ για να κλειδώσει την πρόκριση του και να απαντήσει προς όλους.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα στο «Salle Robert Grenon» του Τουρ, με τον Φερνάντο Μουνιόθ να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες και να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό.

Ο Ισπανός τεχνικός  αναφερόμενος στον επαναληπτικό της Γαλλίας δήλωσε «Μετά από όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες και τα πράγματα εκτός αθλητισμού που επιχείρησαν να μας αποπροσανατολίσουν, με την Τουρ να επιτίθεται στο σύλλογο μας χωρίς λόγο και στην Ελλάδα σαν χώρα επίσης, έφτασε η στιγμή για τον επαναληπτικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά μας! Θα αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή ως ομάδα. Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού το αξίζουν μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς και για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο».