Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φοίνικας Σύρου: «Δεν κατέστη δυνατή η συγκρότηση νέου ΤΑΑ»

foinikas syrou-neo-shma
Μια ημέρα μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, όπου ήδη τέσσερις ομάδες (Εθνικός Αλ, ΑΕΚ, Κηφισιά, Παμβοχαϊκός) εξέφρασαν αμφιβολίες μέσω των εκπροσώπων τους για τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα, ήρθε να προστεθεί ακόμα μια, η ομάδα του Φοίνικα Σύρου!
Με ανακοίνωσή της, η νησιωτική ομάδα ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι δεν συγκροτήθηκε νέο ΤΑΑ για να ηγηθεί της αγωνιστικής προσπάθειας ενόψει του νέου πρωταθλήματος και παράλληλα κάνει κάλεσμα σε όσου θέλουν να βοηθήσουν προκειμένου η ομάδα του νησιού να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στα μεγάλα σαλόνια.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

“Αγαπητοί Φίλαθλοι – Χορηγοί – Υποστηρικτές του ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Η Διοίκηση του ΑΟ Φoίνικα νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές της και γενικά όλους τους φιλάθλους του νησιού μας, ότι παρ όλες τις προσπάθειες της για την συγκρότηση νέου Τ.Α.Α , που θα ηγηθεί της προσπάθειας στην Α1 επαγγελματική κατηγορία την σεζόν 2019-2020, αυτό δεν κατέστει δυνατό.

Επιθυμούμε  να ενημερώσουμε τους τοπικούς φορείς του νησιού μας, τους επαγγελματίες,  αλλά και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ότι ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την κορωνίδα του Αθλητισμού που έχει το νησί μας και το προβάλλει παντού. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, εφόσον δηλώνουμε ότι θέλουμε να υπάρχει συνέχεια στην ήδη λαμπρή ιστορία της εδώ και πάνω από μία δεκαετία.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν οικονομικά  την ομάδα αυτή, να το πράξουν άμεσα, έτσι ώστε με επαγγελματική οργάνωση να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της ομάδας και να βαδίσει με σταθερά βήματα στο μέλλον, διατηρώντας τα κεκτημένα στο χώρο του επαγγελματικού Volley.

Επιπλέον της άμεσης  οικονομικής στήριξης, η ομάδα μας χρειάζεται στελέχη, κυρίως με μεράκι και διάθεση να προσφέρουν χρόνο και ενέργεια, για να πάμε την ομάδα, που όλος ο κόσμος του Volley έχει εκτιμήσει για τον αθλητικό πολιτισμό που μεταδίδει, ακόμα ψηλότερα.

Τώρα πρέπει να στηρίξουμε αν θέλουμε συνέχεια.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου ΑΟ Φοίνικα Σύρου”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ