BEACH VOLLEY

Γεύση από «Μ&M’s» ξανά στην άμμο!

Γεύση από «Μ&M’s» ξανά στην άμμο!

Έπειτα από δύο χρόνια Μαριώτα (Αγγελοπούλου) και Μανολίνα (Κωνσταντίνου) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να “κεράσουν” τη… σκόνη τους στις αντίπαλες ομάδες.

“Αιώνιες” αντίπαλοι πέρυσι στα γήπεδα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αιώνιες “κολλητές” εκτός γηπέδων! Μετά λοιπόν από δύο χρόνια… απιστίας της Αγγελοπούλου με παρτενέρ τις Χρήστου, Ζακχαίου, λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης της Κωνσταντίνου, το κυπριακό ντουέτο κάνει δυναμικό come back και ετοιμάζεται να βάλει…φωτιά στην άμμο.

Οι “χρυσές” διεθνείς της Κύπρου, που το 2011 στο Masters της Αίγινας έγιναν η πρώτη κυπριακή ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην 18χρονη τότε ιστορία των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, από το 2009 αποτελούν ένα από τα πιο επικύνδυνα, αλλά και πιο όμορφα δίδυμα στο άθλημα .

Ωστόσο οι φετινές τους αγωνιστικές εμφανίσεις σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet θα είναι περιορισμένες, καθώς πρόθεση των δύο πρωταθλητριών, που στοχεύουν και πάλι ψηλά,  είναι να “κατέβουν” επιλεκτικά σε κάποια τουρνουά.

Φωτό: Facebook