Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καϊσλασάλο : «Να υποχρεώσουμε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα»

kaislasalo_foinikas_2_19

Στις πρώτες του εντυπώσεις από την μέχρι τώρα παρουσία του στην Σύρο, την Volleyleague αλλά και τους στόχους που έχει με τον Φοίνικα αναφέρθηκε ο Φιλανδός διαγώνιος των «Πειρατών» Σαμούλι Καϊσλασάλο που παρουσιάστηκε αποφασισμένος να σταματήσει το αήττητο σερί του Ολυμπιακού.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Φοίνικα Σύρου ο Σαμούλι Καϊσλασάλο έδειξε φιλόδοξος αλλά και έτοιμος να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού!!!

Η συνέντευξη του Σαμούλι Καϊσλασάλο 

Α.Ο Φοίνικα: Από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκες από την Φινλανδία στην Ελλάδα, τακτοποιήθηκες;
SK: Ναι όλα πολύ καλά με μία μικρή καθυστέρηση στο ταξίδι και στις αποσκευές.

ΑΟ Φοίνικα: Ο Φοίνικας είναι η πρώτη σου ομάδα στο εξωτερικό, πως αισθάνεσαι;
SK: Είναι νέα ομάδα για μένα, οι συμπαίκτες μου παίζουν και ζουν μαζί πολύ καιρό, αλλά έχω εμπιστοσύνη ότι θα δεθούμε πολύ σύντομα. Το να παίξω στο εξωτερικό ήταν πάντα στους στόχους μου, είχα μία πρόταση το καλοκαίρι που τελικά δεν προχώρησε και χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ενδιαφέρεται για μένα.

 

Α.Ο Φοίνικα: Ποιες είναι οι προσδοκίες σου ;
SK: Έχουμε πολλούς και δύσκολους αγώνες μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος, έχουμε ακόμα τους τελικούς του League Cup και θα ήθελα να υποχρεώσουμε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα της σεζόν στο νησί. Ο Εμι (σ.σ.Τερβαπόρτι) είναι ένας κορυφαίος αθλητής και ένας μεγάλος πασαδόρος και χαίρομαι που θα συναντηθούμε σε δύο τελικούς.

Α.Ο Φοίνικα: Τι γνωρίζεις για το Ελληνικό Πρωτάθλημα;
SK: Για το Ελληνικό Πρωτάθλημα γνωρίζω πολύ λίγα πράγματα αλλά μερικοί συμπατριώτες μου έχουν παίξει εδώ και με πληροφόρησαν για ένα σκληρό και ισότιμο πρωτάθλημα και ότι πρέπει να παλεύω για το κάθε πόντο.

Α.Ο Φοίνικα: Οι πρώτες εντυπώσεις για τη νέα σου ομάδα και για το νησί;
SK: Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία των συμπαικτών μου μέσα και έξω από το γυμναστήριο, όλοι είναι συγκεντρωμένοι 100% σε αυτό που κάνουν και το απαιτούν και ο ένας από τον άλλον.

Ο προπονητής είναι καλός και μου έχει ήδη πει κάποια πράγματα για να βελτιώσω τον τρόπο που παίζω και τον σέβομαι πάρα πολύ.

Γενικά φαίνεται ότι όλοι γνωρίζουν ποιος παίζει στην ομάδα και όποτε τους συναντάω είναι πάντα χαρούμενοι και ευγενικοί. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο άνετα, ακόμα και όταν ψάχνω πάρκινγκ για το αυτοκίνητό μου σε κάποιες ώρες που πραγματικά είναι αδύνατον.

Α.Ο Φοίνικα: Σ΄ευχαριστούμε πολύ, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ