Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Kαυτή» η επίσημη πρώτη του Ηρακλή

«Kαυτή» η επίσημη πρώτη του Ηρακλή

Παρουσία των φιλάθλων του που δημιούργησαν ατμόσφαιρα ντέρμπι ο Ηρακλής πραγματοποίησε την επίσημη «πρώτη» της νέας χρονιάς επικρατώντας με 3-0 (25-17, 25-17, 27-25) της ΧΑΝΘ σε φιλικό προετοιμασίας που έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του «γηραιού» να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων.

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρώτο φετινό φιλικό του Ηρακλή καθώς οι φίλοι της ομάδας φρόντισαν με το «καλημέρα» στο κλειστό της Μίκρας να αφήσουν το στίγμα τους και να στείλουν μήνυμα στήριξης…

Οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Ορφανού παρά τις απουσίες του Λάμπη Μπαμπαλιούτα και Σωτήρη Σωτηρίου επικράτησα 3-0 της ΧΑΝΘ και μπήκαν με το… δεξί στα φιλικά που θα συνεχιστούν στην Πάτρα με το τουρνουά της ΕΑΠ.

iraklis_episimi_proti2pg iraklis_episimi_proti

Εκεί όπου ο Ηρακλής εκτός των Αχαιών θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά και ο Ηρακλής θα ξεκινήσει τα… δυνατά φιλικά με ομάδες που θα αντιμετωπίσει και στην Volleyleague.

Ο τεχνικός του «γηραιού» είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, ωστόσο όπως δήλωσε συμπεράσματα για το μέλλον θα βγούνε στο τουρνουά της Πάτρας.

Ο Γιάννης Ορφανός μετά το… «ξεμούδιασμα» στην Μίκρα τόνισε «Σήμερα ουσιαστικά ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπροστά στον κόσμο. Ένα φιλικό παιχνίδι που δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα. Ένα παιχνίδι για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της προπόνησης. Αυτά που ήθελα να δω τα είδα μέσα από το φιλικό.

Η ομάδα είναι στα μέσα της προετοιμασίας αν και έχουμε λίγες μέρες που είμαστε όλοι μαζί με τον Κλίντι να έχει κάνει τρεις προπονήσεις και σήμερα το φιλικό ενώ ο Μπαιρον δύο και το φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αύριο έχουμε το ταξίδι μας στην Πάτρα που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και εκεί σίγουρα θα βγάλουμε πιο κρίσιμα συμπεράσματα».