Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Κλειστός» ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός!

«Κλειστός» ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός!

Σκοτάδι… στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σήμερα το πρωί, καθώς τα οφειλόμενα μηνών προς τους υπαλλήλους τους οδήγησαν σε αυτού του είδους την αποχή!

Μπορεί τα.. φώτα της δημοσιοτητας να πέφουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ και μήνες ο Γολγοθάς του Ερασιτέχνη δεν έχει τελειωμό.

Τα οφειλόμενα στους παλαιότερους υπαλλήλους αγγίζουν τους δεκαπέντε μήνες και στους νεότερους τους οχτώ! Τα έναντι δεν μπορούν να καλύψουν τα τεραστια ποσά που τους οφείλονται αλλά κυρίως τις ανάγκες τους και έτσι πήραν την απόφαση να στειλουν ένα μήνυμα μπας και εισακουστούν…

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι την ίδια ώρα το «πράσινο» ΤΑΑ κάνει μεταγραφές –δυο Βραζιλιάνους και πιθανότατα και έναν Αμερικάνο- (σ.σ όλα αυτά συνεπάγονται σπίτια, πενταπλούν κλπ) και περιμένει να πάρει το «οκ» από την ΕΕΑ για να αγωνιστεί στην Α1 των Ανδρών!

Η διοίκηση Πρωτοδικείου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχουν χρήματα να στηρίξουν το αντρικό τμήμα –αφού δεν βρέθηκαν χρήματα ούτε για το γυναικείο!- ενώ οι ιθύνοντες του ΤΑΑ λένε ότι δεν θα χρεώσουν τη φετινή σεζόν! Παράλληλα, οι διοικούντες του Ερασιτέχνη αναζητούν τρόπο ώστε να κατοχυρώσουν ότι δεν θα χρεωθεί ο σύλλογος ούτε ένα ευρώ.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν -αλλά και όπως έχει διδάξει η ιστορία των παρελθουσών ετών με κορύφωση την περυσινή- σε περίπτωση χρέους αυτό θα προστεθεί στον Όμιλο αφού το ΤΑΑ δεν είναι παρά ένα νομικό μόρφωμα μέσα στον Ερασιτέχνη και αφού δεν υπάρχει ανάληψη με εντολή Γενικής Συνέλευσης –όπως είχε συμβεί παλαιότερα από τον Βλάση Σταθοκοστόπουλο- όλα όσα ακούγονται είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Και όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα…